Valorant gereksinim saçmalıkları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 461
  • Etiketler Etiketler
    valorant
Orasını bilemem, hep solo takıldım LoL'de. Tabii dönem dönem ekip oldu ancak hiçbirisiyle uyum sağlayamadım oynadığım karakterden ötürü.
Ben LoL pek sevmiyorum da Valorant çok oynuyorum. Telemetri topluyor yani arkada?

İsteğe bağlı da mı açılmıyor bellek bütünlüğü? Belki kullanıcılar kendisi açmıştır o özelliği. Ya da daha düşük ihtimalle bu zorunluluğu geçici olarak bypass etmenin bir yolu da bulunmuş olabilir.

İsteğe bağlı açılıyor ama varsayılan olarak kapatmıştık. Acaba bir şey oldu da bu yaptığımız ayar çalışmadı mı diye kontrol etmek amacıyla birazdan kontrollerimi yapacağım.

Bir cihaza sıfırdan tekrar WinLove 11 kurdum. Hâttâ önce LTSC ardından Pro sürümünü kurdum. Ayar, varsayılan olarak ayarladığımız gibi kapalı geldi. Cihaz, hiçbir hata vermeden Valorant çalıştırıyor.

Şu yorumu öptüm ya. Valla monitörü öptüm. RIOT Games kadar rezil bir oyuncu firması, oyuncu topluluğu dünyaya gelmez bir daha.

Şu oyunları oynamayın ya, beni sinirden ağlatan tek oyun LoL'dür yeminle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…