Bu oyunu sildiğimde aylar olmuştu. Oyunun kitlesini anlatmama gerek yok, biliyorsunuz.
Peki oyunda bir gelişme var mı? Gelişmeden kastım "patch" anlamında demiyorum. Eşleştirme sistemi, bozuk senkronizasyon, hitbox, hile, toksik vs. bunlarda bir düzelme var mı?
Ona göre tekrar indireceğim?
Testlerime göre, Gold ve altında tüm gün toksiklik var, Gold ve üstünde ise genelde gece toksik geliyor, hile kısmı legit çok fazla eleman var. Optimizasyonu yapay zeka yapsa daha iyi yapar mış.
Bu oyunu sildiğimde aylar olmuştu. Oyunun kitlesini anlatmama gerek yok, biliyorsunuz.
Peki oyunda bir gelişme var mı? Gelişmeden kastım "patch" anlamında demiyorum. Eşleştirme sistemi, bozuk senkronizasyon, hitbox, hile, toksik vs. bunlarda bir düzelme var mı?
Oyun hicbir zaman oynanabilir degildi. Hicbir Riot oyunu oynanabilir olmaz. Kitle daha ilk gunden asiri toxicti. PUBG Mobile kitlesi bile daha nezih. Ingilizce biliyorum dersen baska serverlara falan gir ama baska serverdaki oyuncular da sizden bizden sikayetci. Kendi serveriniz varken neden buraya geliyorsunuz burada kendi aramizda oynamak istiyoruz diyorlar.
Eşleştirme sistemi kasıtlı olarak bozuk, oyuncuyu %50 kazanma oranına sabitlemek için kurulmuş bir sistem olduğu için hiçbir zaman düzelmeyecek. Çoğu online oyun bu sistemi kullanır zaten, amaç oyuncuyu daha çok oyunda tutabilmek. Hile konusunda, Vanguard kernelde çalışan anti-cheat olduğu için hiçbir zaman hile sayısı aşırı artamaz zaten, hiç olmaz demek saçma olur ama her zaman olabildiğince az olacaktır. Hitbox sorunu hiç yoktu. Free to play oyunlarda toxicliği asla çözemezsin.