Valorant hâlâ oynanılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan truth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 516
  • Etiketler Etiketler
    valorant

Dediğin kriterlerde sadece toksikler var. Corrode adında bir harita geldi.

Smurf gibi sorunlar hâlâ çözülmedi. Rekabetçide zor bela Platin'e çıkarsın, iki el kazansan bile, bir el kaybettiğinde -20 KP gelir. Sonra yine kaybedersin, tekrar -20 KP, derken tekrar Gold’a düşersin. Bu döngü böyle sürüp gider...

Hile sorunu yok denecek kadar az diyebilirim ama TR girerseniz toksik konusunda söz veremem.

Testlerime göre, Gold ve altında tüm gün toksiklik var, Gold ve üstünde ise genelde gece toksik geliyor, hile kısmı legit çok fazla eleman var. Optimizasyonu yapay zeka yapsa daha iyi yapar mış.

Oyunun kitlesi artık çok daha rezalet katlanamaz oldum sildim.

Gençler ben Valorant'ı bu yüzden bırakmıştım.
Dün de tekrar indirdim ama gel gör ki hiçbir değişiklik yok.

Yabancı bilgim az çok var ve bu yüzden Rainbow'a başlamıştım ve açıkçası yoğunluk olmasa aşırı sarıyordu.

Güzel açıklamışsın dostum fakat Hitbox sorunundan ziyade kuvvetli bir şekilde desenkronizasyon sorunu var.

Dediğin kriterlerde sadece toksikler var. Corrode adında bir harita geldi.

Gece indirmiştim zaten yine silerim bugün, yüksek ihtimalle.

@truth Kral ister beğen beğenme peak immo güncel yüce 1. Toxiclik olsada kazanamıyorsan senin sorunun. Git gankster gibi sitelerden 5'li oynamaya çalış. En mantıklısı duo kasmak. Sorunu kendinde ara adamlarda değil. Ayrıca her oyunda toxiclik var mute at geç.

Yazından hiçbir şey anlayamadım ki ona göre varsayımını çürüteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…