Haaland

Başarılı
Hesabın ilk sahibi benim. İtemsatış'ta ilan açacağım nasıl bir fiyat belirlemeliyim sizce? Hesap 374 seviye bayağıdır rank açmıyorum.

İçindeki skinler bu şekilde:

Arcane, Asil, Yağmacı, Aemondır, Anomali, Cesur Yürek, Delipop, Ejderin Buyruğu, Evori Rüyakanatlar, Felaketin Kalbi, Gaıanın İntikamı, Kaousun Başlangıcı, Kuronami, Ulupençe, Yıldız Belası, Zamanın Ötesi, Sürat Canavarı, Champions 2024 Kılıcı, Yağmacı Karambit, Anomali Kelebek, Arcane Eldivenleri, Gaıanın Gazabı, Kuronami Bıçak, Popstar Işık Çubuğu, Sürat Canavarı Kılıcı, Yağmacı Bıçak, Champions 2024, İyon, Protokol, Radiant Entertainment, Spectrum, Seri Tetik, Ejder Ateşi, Tork, Fatih, Fatih Yağmacı, RGX, Odin.

Ekran Alıntısı.webp

VALORANT_2025.08.05-09.38.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
0. Hesabı geri alman mümkün olduğu sürece kimse bulaşmaz.
Dediğiniz gibi o risk mevcut ama yinede şansımı deneyeceğim

Alıcısı var Valorant hesaplarının hem de çok fazla fakat hesap ne kadar büyükse (pahalı anlamında) daha az alıcı bulur.
Detaylı bakmadım fakat 10-12K civarı eder.
11k dan ilan açtım 1-2 hafta bekleyeceğim satılmazsa satılana kadar kademe kademe fiyat düşüreceğim.

En mantıklısı hocam, fakat bu fiyatlarda hesaplarda alıcı bulmak zor olabiliyor. Ayrıca ilk mailini verecek misiniz hesabın?
İlk maili ana mailim hocam vermem mümkün değil alan kişi kendi mailiyle değiştirecek

Alıcım bulamazsam ederinin altına satacağım mecbur oyunu oynamıyorum zaten gelen parayla BF6 alacağım.

Alıcısı var Valorant hesaplarının hem de çok fazla fakat hesap ne kadar büyükse (pahalı anlamında) daha az alıcı bulur.
Detaylı bakmadım fakat 10-12K civarı eder.
12K mı PUAHAHAHAHAH.
Dalga mı geçiyo'nuz? Valorant hesabını tek bir faturayla geri alabiliyorsun. İtem satmıyorsunuz ayıkayım.

12K mı puahahahahah.
Dalga mı geçiyor'nuz? Valorant hesabını tek bir faturayla geri alabiliyorsun. İtem satmıyorsunuz ayıkayım.

Aracı siteler ile satıştan bahsediyorum ben dostum, alıcının kanıtı olduğu zaman şikayetçi olabilir ve haklı çıkar. İlk mail olmadan geri çekmek daha zor detaylı bilgiler yoksa (ilk açılan ajan, uğurluk cart curt.) Ticaretini iyi biliyorum boş yere söylemedim.

12K mı puahahahahah.
Dalga mı geçiyor'nuz? Valorant hesabını tek bir faturayla geri alabiliyorsun. İtem satmıyorsunuz ayıkayım.

Kimse almaz gibi geliyor ama hesap alan çok var. Özellikle yüksek ranklı hesap alıcısı çok fazla. Ve son dönemde de hesap fiyatları arttı diye biliyorum.

@Orange Head hocam hesap alım-satımı yapıyor. Daha çok yardımcı olabilir size. @Haaland

Aracı siteler ile satıştan bahsediyorum ben dostum, alıcının kanıtı olduğu zaman şikayetçi olabilir ve haklı çıkar. İlk mail olmadan geri çekmek daha zor detaylı bilgiler yoksa (ilk açılan ajan, uğurluk cart curt.) Ticaretini iyi biliyorum boş yere söylemedim.
Ben de bu işin ticaretini biliyorum, yıllardır Trading sektöründeyim.
Aracı siteler alıcıyı korur, satıcıyı değil. Alıcı iki yalan dolan beyanla karşı tarafı suçlayabilir
İlk maili vermek zorunda olabilir ama ilk maili de geri almak oldukça basit, ilk maili geri aldığı anda hesabı da geri alır. Bilmem anlatabiliyor muyum?