Alıcı olarak değer biçeceksem eğer en fazla 1000 verebilirim. Diğer taraftan hesapta bulunan çoğu kaplamayı 1000 TL gibi bir fiyat ödeyerek az çok alabilirsiniz. Bu yönden düşünmek lazım.
Hocam o muhasebe arkadaşınızla aranızda ya. Şimdi derseniz ki iş ticaret o zaman ederinden satın. Ama derseniz ki eğer dostumdur fiyatta kırmam diye ucuza verebilirsiniz. Maksat ticaret olur. VP hesabı yapın o halde ya da bazı sitelerde hesaptaki VP değerini görebiliyorsunuz. O tarz bir sitede hesaplatıp fiyat sunabilirsiniz. VP fiyatlarına en son geçen sene bakmıştım.
Hocam o muhasebe arkadaşınızla aranızda ya. Şimdi derseniz ki iş ticaret o zaman ederinden satın. Ama derseniz ki eğer dostumdur fiyatta kırmam diye ucuza verebilirsiniz. Maksat ticaret olur. VP hesabı yapın o halde ya da bazı sitelerde hesaptaki VP değerini görebiliyorsunuz. O tarz bir sitede hesaplatıp fiyat sunabilirsiniz. VP fiyatlarına en son geçen sene bakmıştım.
Hocam sadece Asil Karambit 3550 VP 3650 VP kodları ortalama 700-800 lira bandında. Arkadaşa da istersen vereyim oyna dedim illa almak istedi bence 1250-1000 aralığı ideal gibi hocam.