Alıcı olarak değer biçeceksem eğer en fazla 1000 verebilirim. Diğer taraftan hesapta bulunan çoğu kaplamayı 1000 TL gibi bir fiyat ödeyerek az çok alabilirsiniz. Bu yönden düşünmek lazım.
Denildiği gibi kaplamaları sıfırdan alırsanız edecek miktarı düşünün o fiyattan satın arkadaşınız olduğu için en azından.

1250 tamam derse hiç düşünme ama hesabın LoL tarafında ne var?

Hocam 1 2 maç oynadım ondan o kısımda pek bir şey yoktur zamanında Prime kapsüllerini açmıştım.

Denildiği gibi kaplamaları sıfırdan alırsanız edecek miktarı düşünün o fiyattan satın arkadaşınız olduğu için en azından.

Hocam sıfırdan hesaplayınca fiyat daha yüksek çıkıyor gibi VPler bayağı pahalanmış.

1000 sizce daha mı mantıklı olur.

1000 sizce daha mı mantıklı olur.

Hocam o muhasebe arkadaşınızla aranızda ya. Şimdi derseniz ki iş ticaret o zaman ederinden satın. Ama derseniz ki eğer dostumdur fiyatta kırmam diye ucuza verebilirsiniz. Maksat ticaret olur. VP hesabı yapın o halde ya da bazı sitelerde hesaptaki VP değerini görebiliyorsunuz. O tarz bir sitede hesaplatıp fiyat sunabilirsiniz. VP fiyatlarına en son geçen sene bakmıştım.

Hocam o muhasebe arkadaşınızla aranızda ya. Şimdi derseniz ki iş ticaret o zaman ederinden satın. Ama derseniz ki eğer dostumdur fiyatta kırmam diye ucuza verebilirsiniz. Maksat ticaret olur. VP hesabı yapın o halde ya da bazı sitelerde hesaptaki VP değerini görebiliyorsunuz. O tarz bir sitede hesaplatıp fiyat sunabilirsiniz. VP fiyatlarına en son geçen sene bakmıştım.

Hocam sadece Asil Karambit 3550 VP 3650 VP kodları ortalama 700-800 lira bandında. Arkadaşa da istersen vereyim oyna dedim illa almak istedi bence 1250-1000 aralığı ideal gibi hocam.