FirstBlood
Çalışkan
Arkadaşlar HVCI Enaled hatası alıyorum bu yüzden de Windows Security'den çekirdek yalıtımını açmam gerek fakat bende o ayar yok. BIOS'tan SVM Enabled yapmam gerek, yine o da yok.
Hocam sadece MSİ marka onu biliyorum.Overclocking modunda Vanguard gibi programı ilgilendiren bir ayar yok, anakart modelini belirtir misin?
MSİ A320M A PRO.Porğramı kurun; anakart ya da mainborda motherboard gibi sekmesinden modelini kontrol edin.
![]()
CPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
Hocam öyle bir kısım yok secure boot ayarı açık bios nasıl güncelleniyorBIOS sürümü güncel değilse güncelleyin. BIOS'ta sadece Advanced kısmında aynı şekilde CPU Configuration kısmı var mı kontrol eder misin o kısım altınta olabilir SVM modu. Secure Boot ayarı açık mı? Yazdıklarımı adım adım dikkatlice kontrol edin.
Hocam öyle bir kısım yok Secure Boot ayarı açık BIOS nasıl güncelleniyor.
Rehber videoyu takip edin. İlk önce USB belleği FAT32 olarak biçimlendireceksiniz. Linkten son BIOS sürümünü indirin. USB belleği kasaya takmayın, arka kısıma anakart üzerinde bulunan siyah USB 2.0 girişine takın.