Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Donanıma etki eden yasak 4 aydır, bundan sonra yeni hesap açarak girebilirsiniz.
Dreamwalker
Becerikli
Hardware ID ile ban atmışlarsa zaten geçmiş olsun.
Jennifer
Üstün
Donanıma etki eden yasak 4 aydır, bundan sonra yeni hesap açarak girebilirsiniz.
Peki bu arada girmeye çalışırsam yasak uzar mı? Yoksa...Eki Görüntüle 121129
Son düzenleyen: Moderatör:
Jennifer
Üstün
Giremiyorsunuz ki zaten. Gelecekte hile yapmamaya dikkat edin.
Yok anladım. Sadece uyarı veriyor ya, ondan dedim. "Acaba uzatır mı?" diye.Giremiyorsunuz ki zaten. Gelecekte hile yapmamaya dikkat edin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Jennifer
Üstün
Hayır.Yok anladım sadece uyarı veriyor ya ondan dedim acaba uzatır mı diye.
Astronotarda
Üstün
Yüksek ihtimalle HWID ban yemişsindir. 4 ay sonra yeni hesap açabilirsin.
Bu arada üstteki yoruma katılıyorum, kim bilir ne yapıp en ağır cezayı yedin? Böyle yaparak başka bir insanın maçını mahvettiğinizin farkında varın lütfen.
Bu arada üstteki yoruma katılıyorum, kim bilir ne yapıp en ağır cezayı yedin? Böyle yaparak başka bir insanın maçını mahvettiğinizin farkında varın lütfen.
MerdoJR
Becerikli
Arkadaşlar herkese merhaba, Valorant'tan perma ban yedim, yeni hesap da açsam giremiyorum. Bu ban açılır mı? Açılırsa ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
Hileden HWID 152 yemişsin.
ScarlettJohansson
Başarılı
Arkadaşlar herkese merhaba, Valorant'tan perma ban yedim, yeni hesap da açsam giremiyorum. Bu ban açılır mı? Açılırsa ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
4 ay süresi var diye biliyorum da umarım banınız açılmaz.