Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Donanıma etki eden yasak 4 aydır, bundan sonra yeni hesap açarak girebilirsiniz.
Ban yediğine sevinmen gerek aslında kitlesi ve eşleştirmesi bu kadar leş bir oyun ne gördüm ne duydum.Arkadaşlar herkese merhaba, Valorant'tan perma ban yedim, yeni hesap da açsam giremiyorum. Bu ban açılır mı? Açılırsa ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
Valla özledim ya Cs falan sarmıyor bana göre eski Cs olsa gene belki de Valo daha zevkli gibiBan yediğine sevinmen gerek aslında kitlesi ve eşleştirmesi bu kadar leş bir oyun ne gördüm ne duydum.
ScarlettJohansson
Başarılı
Vallahi özledim ya CS falan sarmıyor bana göre eski CS olsa gene belki de Valorant daha zevkli gibi.
Adam vuramayınca da hile açtınız tabii.
Yok ben her oyunda hile kullanıyorum daha eğlenceli oluyor. Adam vurmasına vuruyorum normal bir şekilde ben kasmam eğlencesine oynar geçerim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 121129
Donanıma etki eden yasak 4 aydır, bundan sonra yeni hesap açarak girebilirsiniz.
Şey ben süreyi bilmeden 2 ay sonra hesap açıp denedim, tekrar süre uzamaz degil mi?