Valorant için skin önerisi

Ricardo Quaresma

Başarılı

Bıçak hariç diğer skinleri alabilirim. Hangisini önerirsiniz? Vandal olarak Kuronami var.

RGX'ya da felaket.
Vandal daha çok kullanıldığı için felaket derim ama RGX'in de ayrı bir güzelliği var.
Hocam felaketin sesi bitiriş animasyonu güzel ama görünüşünü hiç sevmiyorum. Büyük ihtimal RGX alacağım. Yanında radyanit için BP almalı mıyım sizce?

Hocam felaketin sesi bitiriş animasyonu güzel ama görünüşünü hiç sevmiyorum. Büyük ihtimal RGX alacağım. Yanında radyanit için bp alınır mı sizce?

Bp'den çok da bir şey beklememek lazım, BP çoğu zaman avantajlı oluyor almaya değer, eğer VP varsa alın derim.

Eğer Yaiba'yı satın almazsan hayatının hatasını yaparsın. Ben hesap al satımı ile ilgileniyorum. Ana alanım Valorant. Sadece Yaiba'nın oldugu 1 skinli hesaplara 60-70 dolar ödüyorlar. Çok değerli bir skin.

Bence spectreda alınmaz classicte. RGX classicin sıkıcı bir sesi var. Specterda daha iyi seçenekler olduğu için o kadar VP vermezdim. Ama bıçak ve vandalı alırdım.

İkinci önerim felaketin kalbi vandal. Ben Türkçe adını ilk defa öğrendim. Müşterilerim hep primordium vandal der.

Hocam malesef o kadar param yok ve zaten 2 tane bıçağım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…