O kadar emin olma bence.
Eki Görüntüle 154905
Ana sahini Tencent holdings. Çin merkezli.

He tabii ki Riot satmıyordur bence ama hiç kimse %100 emin konuşamaz bu konuda.

Sonuç olarak oyna dostum bilgi çalma yönünden boş ver senin T.C.lerin sızmış o koyar mı sana?
He oyun olarak başlama bile Valorant oynama sinir hastası obez birine dönüşürsün.

Başlamıştım hocam eskiden hiçbir şey bilmeyen her şeye basan birisiydim formatladım o yüzden sordum.

Başlamıştım hocam eskiden hiçbir şey bilmeyen her şeye basan birisiydim formatladım o yüzden sordum.
Ya bu gibi şirketler için o kadar takma , satsalar bile bizi etkilemeyecek şekilde satıyorlardır yani senin ekran görüntünü alıp banka bilgileri değilde mesela pc de ne kadar akit geçiriyor neler yapıyor vs. İndir gitsin.

Hocam sürekli güvenilir programlar için forumu meşgul ediyorsunuz. Bunun gibi konularınızdan en az 2 tane gördüm Valorant ile ilgili.
Sorunuza gelecek olursak herhangi bir sorun yok indirebilirsiniz.

Hocam sürekli güvenilir programlar için forumu meşgul ediyorsunuz. Bunun gibi konularınızdan en az 2 tane gördüm Valorant ile ilgili.
Sorunuza gelecek olursak herhangi bir sorun yok indirebilirsiniz.
Sıkıntı yok indir ben kaç yıldır kullanıyorum bi sorun yada ss alma diye bi tartışma ilk defa görüyorum. İndirebilirsiniz hocam güvenilir.

Sıkıcı oyun. 1-2 el sonra sıkıyor nedense. Daha az içerik olmasına rağmen Counter daha keyifli bence.