Makima1 Üyecik Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 13 Bugün 00:33 #1 Arkadaşlar, lobimde ceza aldığım için (3-5 hafta önce) riskli davranış uyarısı var. 50'ye yakın temiz maç atmama rağmen nedense uyarı halen gitmedi; tahminen sizce bu uyarı ne zaman geçer?
Arkadaşlar, lobimde ceza aldığım için (3-5 hafta önce) riskli davranış uyarısı var. 50'ye yakın temiz maç atmama rağmen nedense uyarı halen gitmedi; tahminen sizce bu uyarı ne zaman geçer?
A AKINCILAR Uzman Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 77 37 dakika önce #2 Benim 1 ay rahat geçmişti üzerinden (AFK) ondan sonra kendiliğinden kalktı.
KS KS Makima1 Üyecik Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 13 34 dakika önce #3 AKINCILAR dedi: Benim 1 ay rahat geçmişti üzerinden (AFK) ondan sonra kendiliğinden kalktı. Genişletmek için tıkla... Zaten öyleymiş; ancak hocam, siz tahminen kaç temiz maç (kural çiğnemeden) maç attınız? En çok tam gaz mı, dereceli mi attınız?
AKINCILAR dedi: Benim 1 ay rahat geçmişti üzerinden (AFK) ondan sonra kendiliğinden kalktı. Genişletmek için tıkla... Zaten öyleymiş; ancak hocam, siz tahminen kaç temiz maç (kural çiğnemeden) maç attınız? En çok tam gaz mı, dereceli mi attınız?