Valorant, Nintendo Switch, Linux ve Steam Deck'e gelebilir

Makaleler
7

Valorant Mobil'in bu sene sonu için hedeflendiğini zaten biliyoruz. Oyun dosyalarında grup kurma mekaniğindeki sosyal platform dizisinde de gördüğümüz gibi Valorant Steam Deck, Linux ve Switch'e de gelebilir. PSN ve XBOX Live'ı da görüyoruz listede.

Tamamen doğruluğunu zaman gösterecek.

Valorant öyle Nintendo Switch'te ve diğer konsollarda oynanabilecek bir oyun değil. Bu şey gibi: CS 2'yi Xbox'a ve Playstation'a getirmek gibi bir şey. Oynanış olarak nasıl olur bilemiyorum doğrusu.

Telefona gelir. Wild Rift gibi.

Steam Deck'e gelmesi için önce Steam'de yayınlanması gerekiyor.
Launcher çıkartırlar kendilerine.

Steam deskten ziyade, name LNX platform Desktop yazıyor direkt Linuxa mı geliyor acaba diyeceğim de bildiğim kadarıyla Riot ekibi Linux'un saldırı yüzeyi genişliğinden nefret ediyor ve bu yüzden portlamıyordu.

İlginç. Acaba ne olacak.

Konsola getirseler bile kazançları olacağını düşünmüyorum. Konsollarda genellikle Call of Duty ve Rainbow Six: Siege oynanıyor 5v5 rekabetçi FPS olarak. O kitleyi kendilerine çekemezler.

Konsollara gelirse deli gibi tutar. Overwatch bile Nintendo Switch'de gyro ile çok rahatça oynanıyor. Zamanında Wild Rift duyurulduğunda konsollara da geleceği söylenmişti fakat hala mobil cihazlarda açık beta olduğu için bir türlü gelemedi. Riot Games'in de yıllar içinde çokça konsol için iş ilanı verdiğini gördük fakat bu yeni dövüş oyunu da olabilir, LoL'de veya Valorant. Konsollara er yada geç kesin gelecek fakat konsol kısmında gelişmeler çok yavaş ilerliyor.

Linux için gelirse güzel olabilir. Alt seviye Windows cihazlarda 50 FPS 1366x768 değerde görüyorum.

Bu şey gibi: CS 2'yi Xbox'a ve Playstation'a getirmek gibi bir şey.
CS zaten daha öncesinde konsollara çıkan bir oyun.
Steam Deck'e gelmesi için önce Steam'de yayınlanması gerekiyor.
Gelir. Game Pass ile anlaşmaları var. Bu da gelebilir.
Konsola getirseler bile kazançları olacağını düşünmüyorum. O kitleyi kendilerine çekemezler.
Konsolda Fortnite da var ve çok oynanıyor biliyorsundur diye düşünüyorum Öyle bir çekerler ki
Telefona gelir. Wild Rift gibi.
Gelir değil zaten gelecek. Resmileşti çoktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…