NexusTS

Yetkin
Makaleler
1
Bugün Riot hesabımın 2 factorunu kaldrıp oyuna girdim çünkü Riot Mobile'daki hesabım sıfırlanmıştı. Yani o hesaba doğrulama gönderse bile teli sıfırladığım için erişemiyordu. Ben de oradan e-mail koduyla giriş yapıyordum.
Bundan bıktığım için 2 doğrulamayı Riot Mobile olanı kapadım, sonra mail koduyla giriş yaptım. Sezonun sıfırlandığını gördüm. Dereceli için 2 aşamalı doğrulama istedi ben de tekrardan Riot Mobile hesabıma giriş yaparak etkinleştirdim. Bu sefer de oyun bana V51 hatası vermeye başladı. Sonra da oyun dakikalık geçici uzaklaştırma vermeye başladı. Çok deneme yaptığım için.

photo_2026-05-05_16-51-09.webp

photo_2026-05-05_16-32-08.webp

Sonra doğrulamayı kapattım, giriş yaptı fakat bu sefer de ranked giremedim, yine doğrulama olmadığı için. Bir süre sonra hesabımın kullanıcı adını girmeye çalıştığımda hesabımı bulmamaya başladı ama e-posta ile kod gönderdiğimde mailime düşüyor. Şifreyi sıfırlıyorum tek seferlik giriş yapıyorum sonraki girişimde hesabı bulmuyor.

Şu an hesaba yeni şifre tanımlayarak tek seferlik giriş yapabiliyorum. Sonraki girişimlerimde hesabımı bulmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? İlk defa Valorant hesabımla ilgili böyle bir sorun yaşıyorum. Tek seferlik girişi ister launchera ister webde yapayım çıkış yaptığım gibi tekrar giriş yapamıyorum, illa şifre sıfırlama bağlantısı göndermem gerekiyor. Ticket attım ilk sorunla ilgili ama cevap gelmedi henüz şimdi de böyle saçma bir şey yaşıyorum.

photo_2026-05-05_18-12-43.webp

photo_2026-05-05_18-13-21.webp

Bu sefer de giriş yaparken istediği doğrulama kodu maile düşmüyor şifre sıfırlama isteği maile geliyor.

Son düzenleme: