Gamemarkt avukatlarıyla korkutuyor hocam. Aylar önce başıma gelmişti sicile dosya işlemesin diye ücreti karşıladım ama şimdiki aklım olsa yapmam. İcra gönderince takipsizlik kararı çıkarmayı da millet yeni yeni öğrendi artık satın alımlara çok dikkat etmek gerek.

Hiçbir şey yapamazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu dediler.

Screenshot_20260209_113856.webp

İlk defa birine bu kadar iyi davrandıklarını görüyorum. Normalde "çaldırdın mı? Çaldırmasaydın kardeşim bir dünya doğrulama koyduk." deyip banlarlardı. Lokma falan döktür hayrına.

Bakalım nereden çıkacak bunun günahı. :D

İlk defa birine bu kadar iyi davrandıklarını görüyorum. Normalde "çaldırdın mı? Çaldırmasaydın kardeşim bir dünya doğrulama koyduk." deyip banlarlardı. Lokma falan döktür hayrına.

Bunların herhalde iyi niyetli oyuncu kategorisi var mış Gemini'nin dediğine göre. Erkenden söyledim böyle bir şeyin olduğunu ondan iyi davranmıştırlar belki.

İlk defa birine bu kadar iyi davrandıklarını görüyorum. Normalde "Çaldırdın mı? Çaldırmasaydın kardeşim bir dünya doğrulama koyduk." deyip banlarlardı. Lokma falan döktür hayrına.
İlk defa mı? Ben ne zaman sorun yaşasam dost canlısı olarak yardımcı oldular. Haklarını yiyorsun bir tık.

İlk defa mı? Ben ne zaman sorun yaşasam dost canlısı olarak yardımcı oldular. Haklarını yiyorsun bir tık.

Millete skin alacakları zaman VP dağıtıyorlar bana gelince yok. Daha önce hiç istememiş olmama rağmen 15 VP istedim vermediler. Güzelim Vandal skinini alamadım. O gün bugündür de oynamıyorum. Şeytan görsün yüzlerini.

Millete skin alacakları zaman VP dağıtıyorlar bana gelince yok. Daha önce hiç istememiş olmama rağmen 15 VP istedim vermediler. Güzelim vandal skinini alamadım. O gün bugündür de oynamıyorum. Şeytan görsün yüzlerini.

Çizim karşılığında veriyorlar VP. Bazen çizim olmasa da veriyorlar. Ve çoğu zaman böyle cevap veriyorlar. Riot bu konuda iyi.