Swin1

Yetkin
Makaleler
1
Herkese merhaba. Bundan birkaç gün önce Riot Games’te bilet açtım. Sebebi, oluşturduğum ve bir süredir oynadığım hesabıma giremememdi. Fakat dün Riot bana şifre sıfırlama postası gönderdi. Akşam hesaba giriş yaptım ve ne göreyim; hesaba giriş yapılmış ve hesap doldurulmuş. Ama bu hesaba ilk skini alan benim. Faturası ve kart bilgileri hâlâ bende. Hesabın her şeyini değiştirdim ve şu anlık duruyor. Sizce Riot Games’e yazmalı mıyım veya ne yapabilirim?

IMG_20260208_231358.webp

IMG_20260209_103416.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede çaldırdın? Bir arkadaşın da hesabı çalınması gerekiyormuş sonra geri almak şartıyla. İşin şakası bir yana hesap paylaşımı yasak. Riot bu konuda biraz katı. Hesabını bir başkası sattıysa alan arkadaş, satan arkadaşa suç duyurusunda bulunabiliyor site aracılığı ile. Hesabı alana değil de satana geçmiş olsun. Zararı karşılamak zorunda böyle durumlarda.

Nerede çaldırdın? Bir arkadaşın da hesabı çalınması gerekiyormuş sonra geri almak şartıyla. İşin şakası bir yana hesap paylaşımı yasak. Riot bu konuda biraz katı. Hesabını bir başkası sattıysa alan arkadaş, satan arkadaşa suç duyurusunda bulunabiliyor site aracılığı ile. Hesabı alana değil de satana geçmiş olsun. Zararı karşılamak zorunda böyle durumlarda.

Sizce Riot'a yazmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satana da bir şey olmuyor hocam. Alım satım yasak. Bir Gamemarkt icra gönderiyor o da hemen itiraz edince bozuluyor, arkası gelmiyor. Geri çekmenin herhangi olumsuz bir sonucu yok.
Gamemarkt avukatlarıyla korkutuyor hocam. Aylar önce başıma gelmişti sicile dosya işlemesin diye ücreti karşıladım ama şimdiki aklım olsa yapmam. İcra gönderince takipsizlik kararı çıkarmayı da millet yeni yeni öğrendi artık satın alımlara çok dikkat etmek gerek.