mechyfishy

Uzman
Merhaba,

Valorant oynarken arkadan cızırtı sesleri geliyor ve oyun da aynı şekilde donuyor. Bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum. Ses kartını BIOS'u her şeyi güncelledim ama hala sorun düzelmiyor. Ne yapmam gerektiğini anlamıyorum. İnternetle alakalı bir sorun olabilir. Yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum ve 1 ay önce başka bir eve taşındım internet değerlerinin çok da değişmemesine rağmen Valorant'ta İstanbul sunucusunda 35 ping civarında alıyorum ve dediğim gibi oyun durmadan donuyor.

1759671961276.webp

Ses sorunu için bilgisayarın ses ayarlarından eğer stüdyo kalitesindeyseniz onu cd kalitesine çekip deneyebilir misiniz ? Ayrıca ekran kartı Nvidia ise Nvidia App'ten optimize ayar yaptıysan eğer onu sıfırlayıp bi denerseniz o da sorun yaratabiliyor bazen.

Ses sorunu için bilgisayarın ses ayarlarından eğer stüdyo kalitesindeyseniz onu CD kalitesine çekip deneyebilir misiniz? Ayrıca ekran kartı NVIDIA ise NVIDIA App'ten optimize ayar yaptıysan eğer onu sıfırlayıp bir denerseniz o da sorun yaratabiliyor bazen.

Stüdyo kalitesindeydi ve CD kalitesine çektim ekran kartım NVIDIA değil AMD. AMD üzerinden ses ayarlarını yapmayı bilmiyorum yani baktım ama ne yapacağımı anlayamadım. Azda olsa cızırtı hala geliyor arada oyun donuyor ama bu da internetimle alakalı galiba çünkü sürekli network problem uyarısı yazıyor sağ üstte ve pingim 35 40 arası.

Stüdyo kalitesindeydi ve CD kalitesine çektim ekran kartım NVIDIA değil AMD. AMD üzerinden ses ayarlarını yapmayı bilmiyorum yani baktım ama ne yapacağımı anlayamadım. Azda olsa cızırtı hala geliyor arada oyun donuyor ama bu da internetimle alakalı galiba çünkü sürekli network problem uyarısı yazıyor sağ üstte ve pingim 35 40 arası.
Hocam internetle alakali oldugunu dusunmuyorum daha once Valorant oynadim ve bildigim kadariyla pingden dolayi boyle bir sorun yasamazsin. Ekran karti ve islemci driverlarini guncellemeyi dener misin, guncelse kaldirip bir tekrar kur bakalim.

Hocam internetle alakali oldugunu dusunmuyorum daha once Valorant oynadim ve bildigim kadariyla pingden dolayi boyle bir sorun yasamazsin. Ekran karti ve islemci driverlarini guncellemeyi dener misin, guncelse kaldirip bir tekrar kur bakalim.

Dediklerini yaptım hata hala devam ediyor galiba internet ile alakalı çünkü eskiden böyle olmuyordu interneti değiştirince böyle olmaya başladı.