Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bilgisayarı normal bir şekilde kullanıyordum. Hiçbir sorunu da yoktu fakat bu aksam Valorant oynarken bir anda ekran gidip fanlar hızlı dönmeye başladı bilgisayarı yeniden başlattım. Oyuna girdim fakat tekrar aynı sorunu yaşadım. Sorunu veya çözümü nedir bilen var mı? Ne yapmalıyım.
Bilgisayarı normal bir şekilde kullanıyordum. Hiçbir sorunu da yoktu fakat bu aksam Valorant oynarken bir anda ekran gidip fanlar hızlı dönmeye başladı bilgisayarı yeniden başlattım. Oyuna girdim fakat tekrar aynı sorunu yaşadım. Sorunu veya çözümü nedir bilen var mı? Ne yapmalıyım.
CTRL WIN SHIFT B dene düzeliyorsa ekran kartı kaynaklı problem olabilir. Sürücü değişikliğine gitmeyi denersin ilk. Sistem özellikleri yazmamışsın böyle konu açarken bir dahakine parçalarını yaz ki yardımcı olabilecekler veya senle aynı parçaları kullananlar bilsin.
CTRL Win Shift B dene düzeliyorsa ekran kartı kaynaklı problem olabilir. Sürücü değişikliğine gitmeyi denersin ilk. Sistem özellikleri yazmamışsın böyle konu açarken bir dahakine parçalarını yaz ki yardımcı olabilecekler veya senle aynı parçaları kullananlar bilsin.