ElfanteX Üyecik Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 9 Ekim 2025 #1 Merhaba dostlar, Valorant oynarken ekranda bir anda yatay çizgiler çıkıyor. Alt+Tab yapınca anında geçiyor. PUBG vs. diğer oyunlarda yaşamadım, sebebi nedir? Sorunu YouTube'a yükledim, linkini ekliyorum. Teşekkürler. GPU: MSI RTX 4060
Merhaba dostlar, Valorant oynarken ekranda bir anda yatay çizgiler çıkıyor. Alt+Tab yapınca anında geçiyor. PUBG vs. diğer oyunlarda yaşamadım, sebebi nedir? Sorunu YouTube'a yükledim, linkini ekliyorum. Teşekkürler. GPU: MSI RTX 4060
murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 982 Çözümler 1 Beğeniler 541 9 Ekim 2025 #2 577 sürücüsünü denediniz mi DDU ile silip diriverı. Artı 0 Eksi
KS KS ElfanteX Üyecik Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 9 Ekim 2025 #3 murim dedi: 577 sürücüsünü denediniz mi DDU ile silip diriverı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denemedim. Artı 0 Eksi
murim dedi: 577 sürücüsünü denediniz mi DDU ile silip diriverı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denemedim.
M Mustafaymis Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 394 Çözümler 3 Beğeniler 251 9 Ekim 2025 #4 NVIDIA App üzerinden Valorant'a optimizasyon ayarı falan yapıldıysa ondan dolayı da olabilir belki. Artı 0 Eksi
prime Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 275 9 Ekim 2025 #5 NVIDIA App kaynaklı. Valoranta özel ayarlar falan yaptıysan NVIDIA App üzerinden sıfırlaman gerekli. Aynı sorun bende de oluyordu. Artı 0 Eksi
NVIDIA App kaynaklı. Valoranta özel ayarlar falan yaptıysan NVIDIA App üzerinden sıfırlaman gerekli. Aynı sorun bende de oluyordu.
murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 982 Çözümler 1 Beğeniler 541 9 Ekim 2025 #6 NVIDIA App silip DDU lada driveri silip 577 sürücüsünde kalmanızı öneririm ne yazk ki 580 ve üstü çok iyi değil ama özellikle NVIDIA App silin bir halta yaramıyor ve sıkıntı çıkartıyor. Artı 0 Eksi
NVIDIA App silip DDU lada driveri silip 577 sürücüsünde kalmanızı öneririm ne yazk ki 580 ve üstü çok iyi değil ama özellikle NVIDIA App silin bir halta yaramıyor ve sıkıntı çıkartıyor.
A AbinJoo Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 6 Beğeniler 3 7 Mart 2026 #7 ElfanteX dedi: Merhaba dostlar, Valorant oynarken ekranda bir anda yatay çizgiler çıkıyor. Alt+Tab yapınca anında geçiyor. PUBG vs. diğer oyunlarda yaşamadım, sebebi nedir? Sorunu YouTube'a yükledim, linkini ekliyorum. Teşekkürler. GPU: MSI RTX 4060 Genişletmek için tıkla... hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorun ara da sırada bende de oluyor sorun neyden kaynaklı biliyor musunuz? şimdiden çok çok tşk ederim. Artı 0 Eksi
ElfanteX dedi: Merhaba dostlar, Valorant oynarken ekranda bir anda yatay çizgiler çıkıyor. Alt+Tab yapınca anında geçiyor. PUBG vs. diğer oyunlarda yaşamadım, sebebi nedir? Sorunu YouTube'a yükledim, linkini ekliyorum. Teşekkürler. GPU: MSI RTX 4060 Genişletmek için tıkla... hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorun ara da sırada bende de oluyor sorun neyden kaynaklı biliyor musunuz? şimdiden çok çok tşk ederim.