Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Alıntıladığım mesajımdaki çözüm yöntemlerini deneyip sonucu bildirir misiniz? NetLimiter programı ile Valorant oyununa öncelik verin. Mesajımda nasıl yapılması gerektiğini başka bir oyun için belirttim, siz Valorant için yapın. İlk yöntemi göz ardı edebilirsiniz.
Selam @Sunny,
Alıntıladığım mesajımdaki çözüm yöntemlerini denediniz mi? Denediyseniz sorununuzun çözülüp çözülmediğini belirtebilir misiniz?
O hâlde bazı çözüm yöntemleri paylaşıyorum. Yöntemleri sırayla deneyin, sorun çözülmezse bilin ki internetinizden, internet altyapınızdan veya oyundan kaynaklanıyordur.
- Oyunun Ayarlar bölümünde yer alan Gameplay bölümündeki bazı ayarların aşağıdaki gibi olduğundan emin olun:
Ayarlar:
• İstemci Gönderme Hızı > Yüksek
• Sunucu Gönderme Hızı > Yüksek
• Bant Genişliği Sınırı > Yüksek
• Giriş Arabelleği > STS veya CSTS (iki ayarı da deneyin)
- Ağ sürücünüzün güncel olup olmadığını Aygıt Yöneticisi üzerinden kontrol edin, güncel değilse güncelleyin. Aygıt Yöneticisi, Win + R tuş kombinasyonuyla Çalıştır panelini açtıktan sonra
devmgmt.msckomutuyla açılabilir. Windows’un Ara bölümüne "Aygıt Yöneticisi" yazılarak da açılabilir.
- Win + R tuşlarıyla Çalıştır’ı açın, ardından
resmonkomutuyla Kaynak İzleyicisi’ni açın. Oradan Ağ bölümüne gelin. Ağ Etkinliği olan İşlemler bölümündeki işlemlere sağ tık yapıp, "İşlemi Sonlandır"a tıklayarak sonlandırın, svchost.exe gibi bazı önemli işlemler varsa sonlandırmayın, sorumluluk size ait.
- CMD’yi "Yönetici olarak çalıştır"ın. Ardından aşağıdaki komutları sırasıyla yazın.
Komutlar:
• ipconfig /flushdns
• ipconfig /release
• ipconfig /renew
• netsh Winsock reset
- NetLimiter programı ile Rocket League oyununa öncelik verin. Programı buradan indirebilirsiniz: NetLimiter - Download. Programı indirdikten sonra açın ve bu adımları uygulayın:
• "Aktivite" bölümünden Rocket League’i bulun ve tıklayın. Ardından sol taraftaki Öncelik (yukarı ok) simgesine tıklayın. Eki Görüntüle 25027
• Ardından soldaki kutucuğa tik atın ve "Kritik" seçeneğini seçin.
Eki Görüntüle 25029
Oyunu oynayacağınız zaman programı arka planda açık bırakın.
Selam @Sunny,
Alıntıladığım mesajımdaki çözüm yöntemlerini denediniz mi? Denediyseniz sorununuzun çözülüp çözülmediğini belirtebilir misiniz?
Hayır.
LAN kablosu ile bağlanın, rooterin çekim gücü yüksek mi? Ağ kartınız güçlü mü? Bunlar olumsuzsa LAN kablosu çözümdür.
Aeronight
Üstün
Superonline kullanırken oluyordu bende. Operatör değiştim, düzeldi. Başka çözümüm yok.
Lan kablosu ile bağlanın, rooterin çekim gücü yüksek mi? Ağ kartınız güçlü mü? Bunlar olumsuzsa lan kablosu çözümdür.
Normal modeme bağlanıyorum gaming laptop bilgim yok ağ kartı ile ilgili.
@Sunny modem modelini ve laptop modelini atar mısınız?
Acer AN515-43-R3NH Notebook
TP-Link TD-W9970@Jack İşte
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-