Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
1000 VP verince hepsi açılıyor, ödülleri almak içinse XP kasmak gerekiyor. Yani XP kasma ve ödülleri kazanma hakkı için 1000 VP veriyorsun ama 1000 VP verip XP kasmazsan ödülleri vermiyor.
Silvio Dante
Deneyimli
1000 VP verince hepsi açılıyor, ödülleri almak içinse XP kasmak gerekiyor. Yani XP kasma ve ödülleri kazanma hakkı için 1000 VP veriyorsun ama 1000 VP verip XP kasmazsan ödülleri vermiyor.
1000 VP verince bütün ödüllere erişme hakkına sahip oluyorsun. XP kasıp ödülleri açman lazım ödülleri almak için.
Silvio Dante
Deneyimli
Halihazırda kazanmış olduklarını alırsın. Kazanamadıkların kalır, alamazsın.Eğer hepsini kasamadan süre biterse ne olacak? (Zannetmiyorum ama yine de sorayım.)
Halihazırda kazanmış olduklarını alırsın, kazanamadıkların kalır, alamazsın.
O zaman hepsini kastıktan sonra mı alayım? Yoksa alıp kasmaya mı çalışayım.
Bir de size bir soru ben beğendim gerçi ama sizce bu savaş bileti almaya değer mi?
Silvio Dante
Deneyimli
Aldıktan sonra %3 XP bonusu var, o yüzden eğer kesin vaktim olur dersen önce almak daha çabuk ulaştırır tabii ki. Belli olmaz dersen de beklemek makul.O zaman hepsini kastıktan sonra mı alayım? Yoksa alıp kasmaya mı çalışayım.
Kendim aktif oynamıyorum oyunu şu an, o sebeple değer mi değmez mi konusunda yorum yapamayacağım ama tüm Riot oyunlarında olduğu gibi bilet aldığında ve kastığında verdiğin paradan çok daha fazla değerde ürün kazanıyorsun her türlü.
Aldıktan sonra %3 XP bonusu var, o yüzden eğer kesin vaktim olur dersen önce almak daha çabuk ulaştırır tabii ki. Belli olmaz dersen de beklemek makul.
Kendim aktif oynamıyorum oyunu şu an, o sebeple değer mi değmez mi konusunda yorum yapamayacağım ama tüm Riot oyunlarında olduğu gibi bilet aldığında ve kastığında verdiğin paradan çok daha fazla değerde ürün kazanıyorsun her türlü.
Ben beğendim ruh bir şeysi bir de ejderha bir şeysi skinleri var Stinger, spectre, ares, vandal, Phantom, Marshall ne ararsan doldurmuşlar bence güzel.