Emre Human
Üstün
Valorant'ı açarken böyle bir hata aldım, ne yapmam lazım?
Not : Ekran kartı sürücünü kurduktan sonra lütfen Windows'u kapatıp açmayı unutma!.
Ekran kartı modelin nedir?
RTX 3050.
Not : Ekran kartı sürücünü kurduktan sonra lütfen Windows'u kapatıp açmayı unutma!.
Sürücüyü yeniden yükledim hata vermedi bu sefer, teşekkürler.Not : Ekran kartı sürücünü kurduktan sonra lütfen Windows'u kapatıp açmayı unutma!.
Windows arama kısmına NVIDIA yazıp ekrandaki çıkan programı aç. Program yok ise bu linkten indir: https://tr.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.2.312/NVIDIA_app_v11.0.2.312.exe
Eki Görüntüle 122285
Programı açıktan sonra soldaki menüden sürücüler kısmına basıp sağ tarafta çıkan indir butonuna bas:
Eki Görüntüle 122287
İnik bile olsa yeniden indirip sürücelerini yenile bir hata olduğunda ekran kartı sürücüsünde bu hatayı veriyor Valorant.
Yine olmaz ise Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.9.2 programıyle ekran kartı sürücüleri sil sonra bu yukarıda attığım linkten yeniden kur %100 olacaktır.DDU kullanma rehberi : Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma
Yine olmaz ise Valorant dosyalarını Riot Client'ten doğrula doğrulama nasıl yapılır?
Eki Görüntüle 122289
Riot Client'i açıp sağ taraftaki profil simgesine bas > ayarlar > orta altaki onara bas.
@Emre Human lütfen sorun çözülürse haber etmeyi unutma.
Sürücüyü yeniden yükledim hata vermedi bu sefer, teşekkürler.