Valorant takılma sorunu

bugraaaa

Çalışkan
Arkadaşlar Valorant'la ilgili 10 tane sorunu çözdüm bunu çözemiyorum. Bir kere daha olmuştu ve nasıl çözdüğümüde hatırlamıyorum. Sistemim:
  • R5 7500F
  • 4070s

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Valorant'la ilgili 10 tane sorunu çözdüm bunu çözemiyorum. Bir kere daha olmuştu ve nasıl çözdüğümüde hatırlamıyorum. Sistemim:
  • R5 7500F
  • 4070s
Valorant'taki takılma sorununu çözebilmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Grafik Ayarlarını Kontrol Et:
- Oyunda grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Özellikle Aygıt Ayarları'nda "Görüntü" bölümündeki ayarları Minimum veya Düşük olarak ayarlayın.

2. Sürücüleri Güncelle:
- Grafik kartı sürücülerini güncelleyin. NVIDIA'nın veya AMD'nin resmi sitesinden en son sürücüleri indirip kurun.

3. Arka Plan Uygulamalarını Kapat:
- Oyun oynarken gereksiz arka plan uygulamalarını kapatın. Görev Yöneticisi'ni açarak gereksiz uygulamaları sonlandırabilirsiniz.

4. Ağ Bağlantısını Kontrol Et:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin. Wi-Fi yerine kablolu bağlantı kullanmak daha stabil olabilir.
- Ping testi yaparak sunucu bağlantınızı kontrol edebilirsiniz.

5. Oyun Dosyalarını Doğrula:
- Valorant'ın dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin. Riot Games’in istemcisinde dosyaları doğrulayacak bir seçenek olmalı.

6. Rahatsız Edici Yazılımları Kaldır:
- Antivirüs veya güvenlik yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu yeniden deneyin. Bazı güvenlik yazılımları oyunun performansını etkileyebilir.

7. Güç Yönetimi Ayarlarını Değiştir:
- Bilgisayarınızın Güç Ayarları'nda ‘Yüksek Performans’ modunu seçin.

8. Isı ve Soğutma Kontrolü:
- Bilgisayarınızın ısısını kontrol edin. Yüksek sıcaklıklar, performans sorunlarına yol açabilir. Temizlik yapmayı düşünün.

9. Monitör Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Monitörünüzün yenileme hızı ayarlarını kontrol edin. Oyun içerisindeki ayarlar ile uyumlu olduğundan emin olun.

10. En Son Güncellemeleri Kontrol Et:
- Valorant’ın ve Riot Games’in en son güncellemelerini kontrol edin. Güncel olmayan bir oyun, hatalara yol açabilir.

Bu adımları izleyerek takılma sorununu çözebilirsin. Eğer hala sorun yaşıyorsan, daha fazla teknik bilgi verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…