Detaylar
Kim cevapladı?Unreal Engine 5'e geçince oyun baya kötüleşti, normaldir böyle durumlar. Mecbur güncelleme bekleyeceğiz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Menace
Becerikli
Ben bu problemi yaşıyorum sorun şu oyunu açtığında da müthiş bir FPS dalgalanması oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sistemim: R5 7500F ve RTX 4060.
Sen çözemezsin bu Riot ile alakalı Riot nispetten düzgün çalışan her şeyi bozmayı çok seviyor o yüzden bir şey yapamazsın.
asimsamet
Çalışkan
Sen çözemezsin bu Riot ile alakalı Riot nispetten düzgün çalışan her şeyi bozmayı çok seviyor o yüzden bir şey yapamazsın.
Sanki Riot değil de Valve miydi ki o?
Bugün 353 mb güncelleme gelmiş umarım düzelme vardır.Unreal Engine 5'e geçince oyun baya kötüleşti, normaldir böyle durumlar. Mecbur güncelleme bekleyeceğiz.
Menace
Becerikli
Valve direk daha da bzomuyor olduğu gibi bırakıyor CS de grafikler değişti Valorant aynı dah adüşük FPS veriyor ikisi de online da kötü şirket Valve hikayelilerde iyi.
asimsamet
Çalışkan
Valve direk daha da bzomuyor olduğu gibi bırakıyor CS de grafikler değişti Valorant aynı dah adüşük FPS veriyor ikisi de online da kötü şirket Valve hikayelilerde iyi.
Şu an bozuk olsa da geçmiş birkaç hafta için Valorant gayet stabildi düşük gecikme az bug içiren bir oyundu günümün büyük birçoğunluğunu ayırıyordum.
Menace
Becerikli
Şu an bozuk olsa da geçmiş birkaç hafta için Valorant gayet stabildi düşük gecikme az bug içiren bir oyundu günümün büyük birçoğunluğunu ayırıyordum.
O kadarda stabil değildi ilk çıktığı 2 yıl çok rahat oynatan bilgisayarım daha sonra aynı FPSleri alıp drop yemeye başlamıştı üstelik bu bir optimizasyon güncellemesiydi yani FPS'in artması gerekirken droplar başlamıştı bayağıdır girmedim oyuna en son UE 5 geldiğinde merak edip denedim daha da beter Riot iyi bir şirket değil optimizasyon olarak ve destek ekibi olarak berbat durduk yere 3 4 yıllık hesabım hile diye banlandı işin komiğide arkada sadece AMD Software ile gampower kulaklık yazılımı açık kalıyordu
asimsamet
Çalışkan
O kadar da stabil değildi ilk çıktığı 2 yıl çok rahat oynatan bilgisayarım daha sonra aynı fpsleri alıp drop yemeye başlamıştı üstelik bu bir optimizasyon güncellemesiydi yani FPS'in artması gerekirken droplar başlamıştı bayağıdır girmedim oyuna en son UE 5 geldiğinde merak edip denedim daha da beter Riot iyi bir şirket değil optimizasyon olarak ve destek ekibi olarak berbat durduk yere 3 4 yıllık hesabım hile diye banlandı işin komiğide arkada sadece AMD Software ile gampower kulaklık yazılımı açık kalıyordubu firma batırdıkça batırıyor.
Şansız zamanlara denk gelmişsin. Bence gayet başarılı optimize bir oyundu. Bu tarz güncellemelerde böyle bugların ve sorunların olacağını bende biliyordum fakat bu ekstra oldu, çıktığı günden beri betasından tibaren oyunu aktif oynadım. Dediğin gibi sorunların çözülmesi kısa sürdü, FPS'ler hep stabildi. Bu köklü bir güncelleme ve Windows içinde bir ayarlama yapılması gerektiğine dair sanırım birkaç video gördüm brileri bunu anlatır diye konu başlattım.
Menace
Becerikli
Şansız zamanlara denk gelmişsin. Bence gayet başarılı optimize bir oyundu. Bu tarz güncellemelerde böyle bugların ve sorunların olacağını bende biliyordum fakat bu ekstra oldu, çıktığı günden beri betasından tibaren oyunu aktif oynadım. Dediğin gibi sorunların çözülmesi kısa sürdü, FPS'ler hep stabildi. Bu köklü bir güncelleme ve Windows içinde bir ayarlama yapılması gerektiğine dair sanırım birkaç video gördüm brileri bunu anlatır diye konu başlattım.
Unlost FPS arttırma yapacaksınız yani XD.