YunaUK

Becerikli
Merhaba Valorant açılırken VAL 29 hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Not: Bilgisayarın önceki sahibi Valorant'tan ban yediğini söylemişti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    495 KB · Görüntüleme: 42
Eğer modeminde veya bilgisayarında DNS ayarlarını değiştirdiysen ondan olabilir. Ya da güvenlik duvarı engelliyor olabilir. Onun için şu videoya bakabilirsin. Ban yedikten sonra oyuna giriş yapabildiniz mi aynı bilgisayardan farklı hesapla?

Eğer modeminde veya bilgisayarında DNS ayarlarını değiştirdiysen ondan olabilir. Ya da güvenlik duvarı engelliyor olabilir. Onun için şu videoya bakabilirsin. Ban yedikten sonra oyuna giriş yapabildiniz mi aynı bilgisayardan farklı hesapla?

Bilgisayarda Windows Defender yok önceden GoodbyeDPI kulanmıştım Valorant'a sorun yaşıyınca sildim ama sorun devam etti.

Bilgisayarda Windows Defender yok önceden GoodbyeDPI kulanmıştım Valorant'a sorun yaşıyınca sildim ama sorun devam etti.
GoodbyeDPI iki farklı çalışma yöntemi vardı sanırım. Biri kalıcı biri geçici, eğer kalıcı olanı kurduysanız dns hala çalışıyor olabilir o yüzden onu kaldırmanız gerekiyor.