Valorant oynamak istediğimde karşılaştığım bir hata vardı VAL 43 hatası, oyunu açtığımızda "platforma bağlanırken hata oluştu" hatası var ve bu hatayı nasıl çözdüğümü paylaşmak istedim.
Görev yöneticisi
İlk olarak Görev Yöneticisi'ni açacağız.arama kısmına "Görev Yöneticisi" yazarak girdikten sonra Valorant ve Vanguard ile alakali ne varsa kapatıyoruz.
VGC hizmeti
Win + r services.msc. Buradan "vgc" ( hizmetini bulup devre dışı veya elle ise üzerine tıklayıp"otomatik" i seçin.
Bazen Valorant'ın doğrudan kendisiyle ilgili olabiliyor hata, uzun zamandır oynamıyorum ama bence canlı yayınlara bakın, giriyorlar mı oyuna, eğer sorun sadece sendeyse muhtemelen silip yüklemen gerekebilir. Ancak bu tarz hatalar Valorant'ta sık sık oluyordu, mutlaka çözümü vardır forumda bile.
VAL 43, sunucu kaynaklı bir hatadır. Riot Games Service Status bu site üzerinden sunucu durumunu kontrol edebilirsin ya da oyunu ve Riot Games'i tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsin. Kısaca senden kaynaklı bir hata değil, elbet düzelir.
Belki GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp girmeyi de deneyebilirsin, çünkü DPI bazı online temelli oyunları anlık olarak bozabiliyor.
Valorant oynamak istediğimde karşılaştığım bir hata vardı VAL 43 hatası, oyunu açtığımızda "platforma bağlanırken hata oluştu" hatası var ve bu hatayı nasıl çözdüğümü paylaşmak istedim.
Görev yöneticisi
İlk olarak Görev Yöneticisi'ni açacağız.arama kısmına "Görev Yöneticisi" yazarak girdikten sonra Valorant ve Vanguard ile alakali ne varsa kapatıyoruz.
VGC hizmeti
Win + r services.msc. Buradan "vgc" ( hizmetini bulup devre dışı veya elle ise üzerine tıklayıp"otomatik" i seçin.