Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
Uzun süredir Valorant'a girmiyordum ve bugün eve geldiğimde Valorant'a girdiğim zaman Van 62 hatası alıyorum. Şimdiden çözümü bulan arkadaşa teşekkürler.

Çözüm
Hatanın çözümünü kendim buldum.

Görev Yöneticisi'ni açın hizmetler kısmına gelin v tuşuna vgc'yi bulana kadar basın vgc'ye sağ tıklayın. Hizmetlere aç'a basın orada vgc'ye sağ tıklayın özelliklere basın. Başlangıç türünü elleden otamatiğe çekin uygula deyip tamama basın.

Hata kodlarını buradan inceleyebilirsiniz:

Ping Ölçülecek Oyun Modülü Yok Hatası (NoGamepodsToPingFailure)Bağlantınla ilgili ters giden bir şeyler var galiba. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

İlginiz için sağ olun.

Ping Ölçülecek Oyun Modülü Yok Hatası (NoGamepodsToPingFailure)Bağlantınla ilgili ters giden bir şeyler var galiba. Riot İstemcisi’ni yeniden başlat. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

Hatanın çözümünü kendim buldum.

Görev Yöneticisi'ni açın hizmetler kısmına gelin v tuşuna vgc'yi bulana kadar basın vgc'ye sağ tıklayın. Hizmetlere aç'a basın orada vgc'ye sağ tıklayın özelliklere basın. Başlangıç türünü elleden otamatiğe çekin uygula deyip tamama basın.

İlginiz için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm