Arkadaşımın bilgisayarında skin changer açtıktan sonra spoofer ile tekrar açınca bu hatayı almıştık hile gibi bir durum var mı? Çünkü bu genelde HWID kaynaklı bir hata.

Hayır hile kullanmadım. AFK kaldım sadece. Sanırım ban yeseydim Riot Client uyarı verirdi.

Merhaba, oyunu bugün oynuyordum ve oyundan çıktıktan sonra böyle olmaya başladı. TPM 2.0 ve Secure Boot açık. Vanguard da kurulu. Oyunu silip yeniden yüklemeyi denedim ama işe yaramadı.

Vanguard'ı Denetim Masası'ndan kaldırıp deneyin. Oyunu açtığınızda otomatik olarak yükler. Windows Update yapın. Ek olarak Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Sorun çözülmez ise Riot destek ile iletişime geçin.

Hayır hile kullanmadım. AFK kaldım sadece. Sanırım ban yeseydim Riot Client uyarı verirdi.

Böyle bir durum yaratacak bir uygulama cihazınızda bulunuyor mu mesela tmac gibi? Valorant kök erişime sahip olduğu için kontrolden geçirmiş olabilir. En kötü Riot desteğe hata kodu açıklamasını sorun.

Böyle bir durum yaratacak bir uygulama cihazınızda bulunuyor mu mesela tmac gibi? Valorant kök erişime sahip olduğu için kontrolden geçirmiş olabilir. En kötü Riot desteğe hata kodu açıklamasını sorun.

Cheat Engine ile internet kafe Simulator da hile yaptım ondan olabilir mi?

Vanguard'ı Denetim Masası'ndan kaldırıp deneyin. Oyunu açtığınızda otomatik olarak yükler. Windows Update yapın. Ek olarak Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Sorun çözülmez ise Riot destek ile iletişime geçin.

Denetim masasında Vanguard yok.

DNS kullanıyor musunuz? Kullanıyorsan sıfırlayıp dene. Veya modeme restart atmayı deneyebilirsin. Birkaç kişi böyle çözmüş sorunu.