Şaka gibi gelecek ama ben Valorant'ı 2 saat ya oynadım ya da oynamadım arkadaşlar. Sizce uzun süredir "çok saat gömülebilecek" oyun arayan biri için başlanmaya değer mi?
Şaka gibi gelecek ama ben Valorant'ı 2 saat ya oynadım ya da oynamadım arkadaşlar. Sizce uzun süredir "çok saat gömülebilecek" oyun arayan biri için başlanmaya değer mi?
Hocam, doğruyu masaya yatırmam gerekirse ben bu oyuna karşı ön yargılarımı bir türlü kıramadım. "Çok görsel ve şölen var. Bir FPS oyununa göre fazla çocuksu'" gibi gibi.
Şahsen ben hiçbir Riot oyununu bilgisayarıma yüklememeye yeminli biri olarak bu tür bir oyun arıyorsan en azından CS2 veya R6S, COD, BF gibi oyunlara bakmanı öneririm.
Çıkışından bu yana bu kadar yıl geçtikten sonra başlamaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Benim şahsi görüşüm bu yönde. Oyun aşırı renkli bana hitap etmiyor şahsen. Ben CS, R6, BF6 tarafındayım diyebilirim. 8 yıl R6 kastıktan sonra valorant öğrenmek işkence gibi geldiği için 2. maçtan sonra hemen sildim.