Valorant'a başlanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 236
  • Etiketler Etiketler
    valorant

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Şaka gibi gelecek ama ben Valorant'ı 2 saat ya oynadım ya da oynamadım arkadaşlar. Sizce uzun süredir "çok saat gömülebilecek" oyun arayan biri için başlanmaya değer mi?

Şaka gibi gelecek ama ben Valorant'ı 2 saat ya oynadım ya da oynamadım arkadaşlar. Sizce uzun süredir "çok saat gömülebilecek" oyun arayan biri için başlanmaya değer mi?
Ekip toplanırsa ve açacak bilgisayarım olursa oynuyorum ben öyle oyunları, yoksa benim için zaman kaybı gibi bir şeydir.

Oyun AIM oyunundan çok yetenek oyunu oldu hem silah mekaniğide çok basit. CS FACEIT öneririm. Valorant'tan daha iyi bir oyun olduğu belli.

FPS oyunlarını seviyorsanız başlanılabilir, neden olmasın?

Hocam, doğruyu masaya yatırmam gerekirse ben bu oyuna karşı ön yargılarımı bir türlü kıramadım. "Çok görsel ve şölen var. Bir FPS oyununa göre fazla çocuksu'" gibi gibi.

Riot Games'in hiçbir oyununa değmez. CS öneririm.
Onu GO zamanları oynardım kendi makinemde lakin şimdi makine kaldırmıyor.

Şahsen ben hiçbir Riot oyununu bilgisayarıma yüklememeye yeminli biri olarak bu tür bir oyun arıyorsan en azından CS2 veya R6S, COD, BF gibi oyunlara bakmanı öneririm.

Ben önermem birini öldürürsen sülalene küfür ediyolar tabi sesi kapatırsında bu sefer sohbet ez çömez parantez falan yazarlar .

Çıkışından bu yana bu kadar yıl geçtikten sonra başlamaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Benim şahsi görüşüm bu yönde. Oyun aşırı renkli bana hitap etmiyor şahsen. Ben CS, R6, BF6 tarafındayım diyebilirim. 8 yıl R6 kastıktan sonra valorant öğrenmek işkence gibi geldiği için 2. maçtan sonra hemen sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…