Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Saat farkını hesaba kattınız mı? Onlarda 16'sında, bizde ise 17'sinde gelecek.Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? 15 Aralık deniyordu ama şu an tık yok.
Saat farkını hesaba kattınız mı? Onlarda 16'sında, bizde ise 17'sinde gelecek.Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? 15 Aralık deniyordu ama şu an tık yok.
17 Aralıkta gelecek. Heyecanla bekleyen var mıdır ki hala?Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? 15 Aralık deniyordu ama şu an tık yok.
ratak4235
Uzman
Neden ki? Ben bekliyorum.
Gelen bir yenilik yok çoğunlukla saçma sapan şeyler düşüyor gece pazarına.
erdym
Üstün
Gelen bir yenilik yok çoğunlukla saçma sapan şeyler düşüyor Gece Pazarı'na.![]()
AAA oyun parasını bir classic skinine vermek demek Riot demektir zaten. Böyle bir firmadan da fazla bir şey beklenmemeli.
Classic sponsor memnun etme mevzusuydu da artık bir şeyler değişmesi gerekiyor bence karakter nerflemekle oyun gelişmiyor..AAA oyun parasını bir classic skinine vermek demek Riot demektir zaten. Böyle bir firmadan da fazla bir şey beklenmemeli.
VP fiyatları aşırı pahalı. 250 TL'ye Yağmacı Vandal aldığımı hatırlıyorum, şu anda 500 TL falan. Yazık gerçekten.Classic sponsor memnun etme mevzusuydu da artık bir şeyler değişmesi gerekiyor bence karakter nerflemekle oyun gelişmiyor..
Hocam ejder vandalın 50TL'ye alındığını gördü bu gözler.. Ne desek boş en son hesabı sattım para kaptırmak istemiyorum artık rito adamaVP fiyatları aşırı pahalı. 250 TL'ye Yağmacı Vandal aldığımı hatırlıyorum, şu anda 500 TL falan. Yazık gerçekten.
Hocam ejder vandalın 50TL'ye alındığını gördü bu gözler.. Ne desek boş en son hesabı sattım para kaptırmak istemiyorum artık rito adama![]()
VP aynı VP ama fiyat farkına bak.