Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam,

M.2 SSD'mde sorun var diye M.2 değiştirdim ve onun değerleri gayet normal, hiçbir problem yok. Temiz kurulum Windows 10 attım, bütün sürücüler (driverlar) güncel, sıcaklıklar normal. RDR2, Days Gone gibi oyunlarda problemler yok, ancak Valorant'a girince 2-3 dakika sonra bilgisayar komple donuyor, çalışamaz hâle geliyor. Kasadan kapatıp açmaktan başka çarem kalmıyor. Bunun çözümü nedir? Yani CS'de de problem yok ama Valorant'ta problem var?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan TPM 2.0'ı aç, ondan sonra yine BIOS'tan sanallaştırma aç. Windows arama çubuğuna 'çekirdek yalıtımı' yaz ve onu da açıp yeniden başlat.

Selam, TPM 2.0 sanallaştırma falan da açık, çekirdek yalıtımı hariç. Onu açtım ama gene olacak muhtemelen. Sebebini anlamadım bir türlü sadece Valorant da yapıyor bu.

Selam, TPM 2.0 sanallaştırma falan da açık, çekirdek yalıtımı hariç. Onu açtım ama gene olacak muhtemelen. Sebebini anlamadım bir türlü sadece Valorant da yapıyor bu.
İçinden geçtiler oyunun Unreal Engine 5 güncellemesi ile. Çekirdek yalıtımını açın muhtemelen çözülür.

İçinden geçtiler oyunun Unreal Engine 5 güncellemesi ile. Çekirdek yalıtımını açın muhtemelen çözülür.
Lanet gelsin bu oyuna unreal engine 5'e geçmeden önce böyle bir problem yok ya. Pc de sorun ol
sdada.webp
Ekran Alıntısı.webp
duğunu sanmıyorum değerleri paylaşayım bu değerleri yaparken hiçbir sıkıntı olmadı.

Yani aklıma başka bir şey gelmiyor. Sil yükle falan yaptın.
Evet yaptım, bazen sil yükle yapınca düzeliyor, çıktığım zaman ve tekrar gireceğim zaman hata tekrar oluyordu. Bilgisayarım da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum siz?

Evet yaptım, bazen sil yükle yapınca düzeliyor, çıktığım zaman ve tekrar gireceğim zaman hata tekrar oluyordu. Bilgisayarım da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum siz?
Ben de bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı, tüm oyunlarda yapardı.