Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Dostlar Valorant'ın benim ile işi bitmedi sanırım. Yıllardır hep beni dışladı. Şimdi de bu hata ile zaten tek oynayabildiğim oyunu da elimden alıyor Valorant.

Dostlar dün böyle bir sorun yokken bugün Riot güncellendikten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Valorant'a her girdiğimde VGC otomatik durduruluyor ve oyun VAN-135 hatası vererek atıyor. Görev bile oluşturdum otomatik VGC'yi başlatması için ama nafile. VGC hep Valorant açıldığında otomatik durduruluyor. Valorant ile şimdiye kadar tonlarca sorun yaşadım zaten. Ayrıca zaten sadece Minecraft ve Valorant oynayabiliyorum sistem ile. Bunu da elimden aldılar, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar Valorant'ın benim ile işi bitmedi sanırım. Yıllardır hep beni dışladı. Şimdi de bu hata ile zaten tek oynayabildiğim oyunu da elimden alıyor Valorant.

Dostlar dün böyle bir sorun yokken bugün Riot güncellendikten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Valorant'a her girdiğimde VGC otomatik durduruluyor ve oyun VAN-135 hatası vererek atıyor. Görev bile oluşturdum otomatik VGC'yi başlatması için ama nafile. VGC hep Valorant açıldığında otomatik durduruluyor. Valorant ile şimdiye kadar tonlarca sorun yaşadım zaten. Ayrıca zaten sadece Minecraft ve Valorant oynayabiliyorum sistem ile. Bunu da elimden aldılar, ne yapmam gerek?
- Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın: Basit ama etkili bir adım, bilgisayarınızı yeniden başlatmak. Bu, geçici sorunları çözebilir.

- Riot Client'ı ve Valorant'ı Güncelleyin:
- Riot Games Launcher’ı açın.
- Valorant’ı kontrol edin ve varsa güncellemeleri yükleyin.

- VGC Servisini Manuel Olarak Başlatın:
- Görev Yöneticisi'ni açmak için Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basın.
- "Hizmetler" sekmesine gidin.
- “vgc” hizmetini bulun, sağ tıklayın ve "Başlat" seçeneğini seçin.

- Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Edin:
- Antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve ardından Valorant’ı çalıştırmayı deneyin.
- Windows Güvenlik Duvarı’nı kontrol edin; Valorant ve VGC’ye izin verildiğinden emin olun.
- “Kontrol Paneli” > “Sistem ve Güvenlik” > “Windows Defender Güvenlik Duvarı” > “Bir programı veya özelliği Windows Defender Güvenlik Duvarı ile izin ver” kısmına giderek kontrol edebilirsiniz.

- VGC'yi Yeniden Kurun:
- Bilgisayarınızdaki VGC'yi kaldırın.
- Riot Games Launcher’ı yeniden başlatın, VGC otomatik olarak yeniden yüklenmelidir.

- Sistem Dosyalarını Kontrol Edin:
- Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini açın.
- “cmd” yazın, ardından sağ tıklayıp “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğini seçin.
- Komut istemine sfc /scannow yazın ve çalıştırın. Bu, bozuk dosyaları onaracaktır.

- Oyun Dosyalarını Kontrol Et:
- Riot Games Launcher'ı açın.
- Valorant’ı sağ tıklayıp “Onar” seçeneğini seçin. Bu, oyundaki hatalı dosyaları onarır.

- Yardım Alın:
- Yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Riot Games destek sayfasına gitmek ve destek talebi oluşturmak en uygun yol.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözme şansınız yüksek. İyi şanslar!