Uranos

Üstün
Yer
Adana
Geçen yaz Valorant’a başlamıştım. İlk başlarda iyiydi, sonra okul açıldı ve yoğun olduğum için bıraktım oyunu. Şimdi tekrar başlayacağım. Önerileriniz neler? Dün 1 maç yaptım, aşırı kötü oynadım. Unutmuşum oyunu.

Son düzenleme:
Geçen yaz Valorant'a başlamıştım. İlk başlarda iyiydi, sonra okul açıldı ve yoğun olduğum için bıraktım oyunu. Şimdi tekrar başlayacağım. Önerileriniz neler? Dün 1 maç yaptım, aşırı kötü oynadım. Unutmuşum oyunu.
Ben çok kötü oynuyorum tarzı şeyler düşünme. İlk zamanlar Sage ile başla, takımdakiler sana sövmesin. Oyundan soğuma ve eko yapmayı iyi bil. Yeni başlayan çoğu kişi yapmıyor. İlk tur tabanca çekme, diğer tur çok paran olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yaz Valorant’a başlamıştım. İlk başlarda iyiydi, sonra okul açıldı ve yoğun olduğum için bıraktım oyunu. Şimdi tekrar başlayacağım. Önerileriniz neler? Dün 1 maç yaptım, aşırı kötü oynadım. Unutmuşum oyunu.
Valorant'ı geri silmek.

Öncelikle bu tarz FPS oyunlarına daha öncesinden hakimseniz (CS2 v.b.) oyunu eğlenmek amacıyla oynayamayacığınızı biliyorsunuzdur ancak FPS tarzı ilk oyununuz Valorant olacaksa eğlenemeyeceğinizden dolayı silme tarihi çok uzakta olmayacaktır.

İlk önce oyunun kendisi çöp zaten. Mekanikler, oyun dengesi falan. İkinci olarak kitle toxic veletlerden kişilerden oluşuyor. Son olarak Vanguard var. Vanguard senin bilgisayarına senden daha çok erişimi var ve sürekli bilgisayarının ekran görüntüsünü alıp Riot'a yolluyor. Herhangi bir veri sızıntısında çok büyük sorunlar olabilir. Aslında veri sızıntısına da gerek yok. Riot şu an Çin firması olduğu için pek güvenmemek lazım. Ayrıca sadece oyunu değil bütün ekranı gönderiyor ve kendileri de bunu kabul ediyor. Zaten çoğu yayıncı, YouTuber oyunu bırakmaya başladı bile. Sana tavsiyem FPS oyunu olarak CS2 oynayabilirsin. Sana kalmış tabii :)