Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

9472

Çalışkan
1723733355018.webp

Başlıkta da yazdığı gibi Windows 11 ayarlarından Valorant'ı "Ekran Kartı" yerine "İşlemciyle" çalıştırmayı deneyince (tüm driverlerim güncel) söyle bir hata oluyor:

1723733365752.webp

Ben oyunu işlemciyle çalıştırmak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Eki Görüntüle 74494

Başlıkta da yazdığı gibi Windows 11 ayarlarından Valorant'ı "Ekran Kartı" yerine "İşlemciyle" çalıştırmayı deneyince (tüm driverlerim güncel) söyle bir hata oluyor:

Eki Görüntüle 74495

Ben oyunu işlemciyle çalıştırmak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Valorant ekran kartı kullanmayıp sadece işlemciyle çalışan bir oyun değil, işlemciye daha çok yük bindirmesi ekran kartını önemsiz yapmaz. Windows'un kararına bırakıp burayı kurcalamayın.
RTX 3050 ekran kartın varken oyunu neden çok daha düşük olan UHD Graphics ile çalıştırmaya çalıştığını sormayacağım...

UHD Graphics sürücü sürümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 74494

Eki Görüntüle 74495

Valorant ekran kartı kullanmayıp sadece işlemciyle çalışan bir oyun değil, işlemciye daha çok yük bindirmesi ekran kartını önemsiz yapmaz. Windows'un kararına bırakıp burayı kurcalamayın.

Çözüm

Anladım cok teşekkürler. Forumda yeniyim nasıl çözüm olarak işaretleyebilirim? Aradım fakat bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör: