Valorant'ı silme sebebim: Toksik oyuncular ve bitmeyen trolleme sorunu

Baba Faceit'i gidip free modda oynarsanız tabii gelir toxicler.
Keyfi girdiğim oyunda abonelik mantığı üyeliklere verecek param yok maalesef. Son 2 senedir hem VAC hem optimizasyon sorunlarından dolayı Valorant oynuyorum.

Yani Riotun büyün oyunları böyle. O yüzden ona göre davranarak oyunu oynuyorum (Bende zamanında çok silme talebinde bulundum falan) Ona bakınca CS de çok iyi durumda değil ama en azından en ters durumda adamı oyundan atabiliyorsun.

Valorant eski tadını kaybedeli çok uzun zaman oldu. İlk çıktığı zamanlar güzel bir kitleye sahipti denilebilir fakat ondan sonra oyunun iyice popüler olması sebebiyle tüm toksik oyuncular oyuna akın etti. Hâl böyle olunca da oyun keyif vermemeye başladı. İlk çıktığında oynayanlardan birisi olarak artık senede en fazla 4-5 defa giriyorum. Masaüstünde öylece duruyor.

2020'de çıkan oyunun tam olarak eski tadı nasıl olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keyfi girdiğim oyunda abonelik mantığı üyeliklere verecek param yok maalesef. Son 2 senedir hem VAC hem optimizasyon sorunlarından dolayı Valorant oynuyorum.
Premier'i kasmıyorum ben de, FaceIT'te de üyelik 2.5-3.5 dolar civarındaydı. Gayet de verimli bir abonelik. 1 paket sigara parasına keyfimin arttırmaya gayet de değer.

TR/EU iki ayrı server varsa EU seçmelisiniz böyle durumlarda. Valorant oynayacak olsam ve arkadaş çevremle oynamıyorsam, tabi oyun da mümkün kılıyorsa ses/yazışma her şeyi kapatır oyunuma bakardım.

Online oyunların alayı böyle o yüzden sağlığımı bozmamak için online oyunların hepsinden uzak duruyorum.
Online oyunların alayı böyle değil sadece riot oyunları böyle. 2 yıl önce bıraktım valoyu hayatımda aldığım en iyi karardı.

Warzone, battlefiled redsec, squad tarzı oyunlara yönelin cs kitlesi de valoya göre bayağı iyi. Mesela seçkin girdiğim zaman kimin pre olup olmadığını görebiliyorum. 3 veya 4'lü pre geldiğinde zaten oyunu kazanmaya oynamıyorum keyfine oynuyorum atılsam da umurumda değil tarzı. Riot games oyunlarından uzak durmak en doğrusu.

CS Valorant'tan çok daha iyi, ben de Valorant'ı bıraktım ve CS oynuyorum artık. En azından hile geldiği zaman inkar etmiyor, 'Evet hileyim' diyor. Valorant'takiler hile olduğunu da inkar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…