Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Tırt oyun, sil kurtul.
LoL bırakılmaz ara verilir
Ozi2658
Becerikli
Ellerim titriyor sövmeden nasıl anlatacağım bilmiyorum ama bu oyun hem benim takımıma hem düşmana ne kadar Allah'sız, kitapsız, ağzı bozuk varsa yolluyor. Bozgun yazısı görmekten bıktım kazansak bile zevk vermiyor. Trolü ayrı hilesi ayrı. İşte bende bu Allah'ın belası oyunu silip acıma son mu versem diyorum. Ne dersiniz?
Hocam Valorant'a çok para yatırdım ve bir ara yatırdığım para için oynamaya devam edeyim diye düşünüyordum ama inanın bana değmez. İğrenç bir oyun para zaten geri gelmiyor. Bence oynamamakta fayda var. Eğlenmediğiniz bir şeyi zorla yapmak çok saçma ve zarar verici.
He bir de şunu yaşadınız mı mesela takımda 2 kişiyle kavga ediyorsun (2'si Duo) ondan sonra tüm özelliklerini senin üstüne atıyor nokta nokta çocukları. Ben Omen kullanıyorum artık köşeye sıkıştıramıyorlar ama Sage oynarken köşeye geçtiğim an kitliyorlardı. İşte böyle nokta nokta çocuğu dolu bir oyun.
Beş kuruş yatırmadım yatırmam da açıkçası bedava bir oyuna para yatırmak bana çok saçma geliyor.
Hocam Valorant'a çok para yatırdım ve bir ara yatırdığım para için oynamaya devam edeyim diye düşünüyordum ama inanın bana değmez. İğrenç bir oyun para zaten geri gelmiyor. Bence oynamamakta fayda var. Eğlenmediğiniz bir şeyi zorla yapmak çok saçma ve zarar verici.
Beş kuruş yatırmadım yatırmam da açıkçası bedava bir oyuna para yatırmak bana çok saçma geliyor.
OverallTaken
Uzman
Gel Rusta başla şu UcuzGamer nickini PahalıGamer yapalım.He bir de şunu yaşadınız mı mesela takımda 2 kişiyle kavga ediyorsun (2'si Duo) ondan sonra tüm özelliklerini senin üstüne atıyor nokta nokta çocukları. Ben Omen kullanıyorum artık köşeye sıkıştıramıyorlar ama Sage oynarken köşeye geçtiğim an kitliyorlardı. İşte böyle nokta nokta çocuğu dolu bir oyun.
Para yatırmak çok saçma.Hocam Valorant'a çok para yatırdım ve bir ara yatırdığım para için oynamaya devam edeyim diye düşünüyordum ama inanın bana değmez. İğrenç bir oyun para zaten geri gelmiyor. Bence oynamamakta fayda var. Eğlenmediğiniz bir şeyi zorla yapmak çok saçma ve zarar verici.
Yapalım ya.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ozi2658
Becerikli
Bence de saçma hocam. Kesinlikle kozmetik almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: