ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 24 Şubat 2026 #1 Dostlar, günaydın. Daha önce sadece Valorant'ta dokuların bozulması gibi bir problem yaşamıştım. Aşağıya linkini bırakıyorum. qwe.mp4 drive.google.com Bugün ise durup dururken yine Valorant'ta aşağıdaki gibi bir problem oldu. NVIDIA Anında Yeniden Oynatmayı açayım dedim, kayıt alırım belki diye; onu açınca düzeldi bir anda. qwe2.mp4 drive.google.com Sorun ne ile alakalı olabilir? NVIDIA sürücüm 581.29, çünkü yeni sürümler sorun yarattı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2026
Dostlar, günaydın. Daha önce sadece Valorant'ta dokuların bozulması gibi bir problem yaşamıştım. Aşağıya linkini bırakıyorum. qwe.mp4 drive.google.com Bugün ise durup dururken yine Valorant'ta aşağıdaki gibi bir problem oldu. NVIDIA Anında Yeniden Oynatmayı açayım dedim, kayıt alırım belki diye; onu açınca düzeldi bir anda. qwe2.mp4 drive.google.com Sorun ne ile alakalı olabilir? NVIDIA sürücüm 581.29, çünkü yeni sürümler sorun yarattı.
B BlackShadow Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 343 Çözümler 1 Beğeniler 220 24 Şubat 2026 #2 Öncelikle sürücüyü minimum 581.94 sürümüne güncelleyin. Bazı ekran bozulma hataları düzeltilmişti, belki Valorant da bundan etkilenmiştir.
Öncelikle sürücüyü minimum 581.94 sürümüne güncelleyin. Bazı ekran bozulma hataları düzeltilmişti, belki Valorant da bundan etkilenmiştir.
KS KS ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 24 Şubat 2026 #3 BlackShadow dedi: Öncelikle sürücüyü minimum 581.94 sürümüne güncelleyin. Bazı ekran bozulma hataları düzeltilmişti, belki Valorant da bundan etkilenmiştir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır güncelleyeyim. Ayrıca dediğim gibi ara sıra ve sadece Valorant'ta oldu.
BlackShadow dedi: Öncelikle sürücüyü minimum 581.94 sürümüne güncelleyin. Bazı ekran bozulma hataları düzeltilmişti, belki Valorant da bundan etkilenmiştir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır güncelleyeyim. Ayrıca dediğim gibi ara sıra ve sadece Valorant'ta oldu.