Gayet sorunsuz kullandığım sistemim birkaç gün önce 2 defa reset attı. O günden sonra Valorant'ta FPS düşmesi yaşamaya başladım. FPS yüksek fakat aşırı takılma/drop yaşıyorum. PUBG, CS 2, The Finals ve Apex Legends denedim; FPS düşmesi veya takılma yaşamadım, bu durum sadece Valorant'ta var. Windows 10-11 kurdum format attım. 10'dan fazla AMD driver denedim, chipset güncelledim. BIOS sürümüm beta olmayan en son sürümde, beta da yükleyip test ettim. Valorant'ı silip temiz kurulum yaptım, değişmedi. PBO kapattım. XMP açık/kapalı denedim. TPM kapattım hiçbiri işe yaramadı. Donanımları teker teker test ettim: PSU için Power test, RAM'ler için Memtest, işlemci için AIDA64 Prime95, hepsi temiz çıktı. Ne yapmalıyım?
MSI Afterburner ile değerler açık iken 5 dakikalık video gönderin. Video içinde görev yöneticisi ile işlemler ve performans sekmesini ayrıca oyun ayarlarını göstermeyi unutma.
MSI Afterburner ile değerler açık iken 5 dakikalık video gönderin. Video içinde Görev Yöneticisi ile işlemler ve performans sekmesini ayrıca oyun ayarlarını göstermeyi unutma.
MSI Afterburner ile değerler açık iken 5 dakikalık video gönderin. Video içinde Görev Yöneticisi ile işlemler ve performans sekmesini ayrıca oyun ayarlarını göstermeyi unutma.