La Grande Aquila 68

Başarılı
Her sınıftan 2 veya 3'er tane ajan seçseniz hangilerini seçerdiniz? Haritaya göre seçim yapıyorum genellikle. Eğer böyle yapan varsa detaylı yazabilir.

Ben başlıyorum; genelde ilk önce Duelist instalock yapmam, bakarım önce kim ne alıyor ona göre seçerim. Öncü oynamayı daha çok seviyorum. Yeni yeni Duelist oynamaya başladım ve Yoru harikaa bir şeymiş. Eğer herkes seçip bana Sage al derlerse (gazabıma uğramak istemezler :D ) istediğimi alıp kitliyorum.

Düellocu (Duelist): Oyundaki en en en sevdiğim ajan Yoru (ya da kulum), ISO.
Öncü (İnitiator): Skye, Gekko, Sova. (Fade'de çok güzel ama öğrenemedim henüz.)
Kontrol Uzmanı (Smoker): Omen, Clove.
Gözcü (Sentinel): Cypher, Deadlock.

Bende yenilerden Neon için para kasıyorum. Özellikle Breeze, Lotus gibi koridorları büyük haritalarda çok işe yarıyor.

Son düzenleme:
Sadece instalock phoenix oynuyorum. Odin alıp taramaya başlıyorum ortalığı. Phoenix alınırsa da Reyna alıp odinle tarıyorum. Peak elo Dia3.

Sürekli trash talk yaparak karşıyı da kudurtuyorum çok zevk alıyorum tavsiye ederim.

Harita ve takıma göre değişiyor. Smoker olarak Omen veya Clove oynarım. Öncü olarak Sova veya Gekko. Sentinel olarak Vyse veya Killjoy. Duelist ise Jett veya Reyna. Tabii dediğim gibi harita ve comp'a göre değişiyor bu. Mesela Haven haritasında Reyna yerine Phoenix veya Iso oynanabilir. Veya Split haritasında Gekko da Sova da zayıf kalıyor. Onun yerine Fade ya da Skye oynarım eğer öncü oynayacaksam.

Sadece instalock phoenix oynuyorum. Odin alıp taramaya başlıyorum ortalığı. Phoenix alınırsa da Reyna alıp odinle tarıyorum. Peak elo Dia3.

Sürekli trash talk yaparak karşıyı da kudurtuyorum çok zevk alıyorum tavsiye ederim.
LoL'de de karşısı yone veya yasuo alınca Malphite mı alıyorsunuz yoksa :D (pp'yi görünce patladım)

Her sınıftan 2 veya 3'er tane ajan seçseniz hangilerini seçerdiniz? Haritaya göre seçim yapıyorum genellikle. Eğer böyle yapan varsa detaylı yazabilir.

Ben başlıyorum;

Düellocu (duelist): Oyundaki en en en sevdiğim ajan yor (ya da kulum), ISO.
Öncü (initiator): Skye, gekko, Sova. (fade'de çok güzel ama öğrenemedim henüz.)
Kontrol uzmanı (smoker): Omen, clove.
Gözcü (sentinel): Cypher, Deadlock.

1'de Jett, 2'de Jett, 3'de Jett.