Valorant'ta Fransa sunucusunda 48 ping nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14381
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 160
  • Etiketler Etiketler
    nasıl ping

14381

Uzman
Fransa'daki oynuyorum 48 ping ile 17 ping adamlar çok iyi One tap atıyor. Ya da bana mı öyle geliyor? Bu pingle oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paris sunucusu oynayış açısından iyi.

Şahsen denedim. Fakat iletişim yok. Oyunun en önemli şeyi iletişim zaten. Bu arada yücelik-immortal eloda denedim. Diğer ranklarda dediğim gibi olmayabilir.

Şahsen denedim. Fakat iletişim yok. Oyunun en önemli şeyi iletişim zaten. Bu arada yücelik-immortal eloda denedim. Diğer ranklarda dediğim gibi olmayabilir.

İletişim zayıf aynen ama gereksiz Mic basan da yok. Sorun şu ki 18 pingli adam beni çok kolay vuruyor. Ben anlamadım bu işi.

Ping normal. Ping farkindan dolayi karsidakinin normal seviyede yaptigi sey ucuk bir sey yapmis gibi gorunuyor.

Ping normal. Ping farkindan dolayi karsidakinin normal seviyede yaptigi şey ucuk bir şey yapmis gibi gorunuyor.

48 ping ile oynamak çok zor gerçekten. Frankfurt girdim, orada daha rahat gibi. 40 ping.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…