Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Fransa'daki oynuyorum 48 ping ile 17 ping adamlar çok iyi One tap atıyor. Ya da bana mı öyle geliyor? Bu pingle oynanır mı?
48 ping çok yüksek bir ping değil, 140 pingle immortal olan tanıdıklarım var
Syntax
Üstün
Oynanabilir. Fakat neden Paris sunucusu?
Ama rank yükseldikçe etkileyebilir. Veya Jett ile op oynuyorsan düşük ping önemlidir.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
Toxic çok yok orada, bende orada rank kasmıştım zaten.Oynanabilir. Fakat neden Paris sunucusu?
Ama rank yükseldikçe etkileyebilir. Veya Jett ile op oynuyorsan düşük ping önemlidir.
Syntax
Üstün
Konuşan yok ki toxic olsun. Çok nadir konuşuyorlar. 10 maçın 2sinde denk geliyor.Toxic çok yok orada, bende orada rank kasmıştım zaten.
Paris sunucusu oynayış açısından iyi.Oynanabilir. Fakat neden Paris sunucusu?
Syntax
Üstün
Şahsen denedim. Fakat iletişim yok. Oyunun en önemli şeyi iletişim zaten. Bu arada yücelik-immortal eloda denedim. Diğer ranklarda dediğim gibi olmayabilir.
Şahsen denedim. Fakat iletişim yok. Oyunun en önemli şeyi iletişim zaten. Bu arada yücelik-immortal eloda denedim. Diğer ranklarda dediğim gibi olmayabilir.
İletişim zayıf aynen ama gereksiz Mic basan da yok. Sorun şu ki 18 pingli adam beni çok kolay vuruyor. Ben anlamadım bu işi.
Ping normal. Ping farkindan dolayi karsidakinin normal seviyede yaptigi şey ucuk bir şey yapmis gibi gorunuyor.
48 ping ile oynamak çok zor gerçekten. Frankfurt girdim, orada daha rahat gibi. 40 ping.