Anakartım birkaç aydır HWID banlı. Bu ban bir süre sonra kalkıyor diye biliyorum, doğru mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yanlış biliyorsunuz hocam HWID banları %95 oranla kalıcıdır. Sistem otomatik olarak kaldırmaz. Ancak sizin ilk ihlal ise geçici HWID ban (örneğin 90 gün gibi) uygulayabilir. Bu oldukça nadirdir ve genellikle açıkça belirtilir. Sizinki geçiciyse evet kalkar ama değilse geçmiş olsun.
Yaklaşık 4 ay geçmiş, sitelerinde 4 ay içinde nadiren kalkabileceği yazıyor dediğiniz gibi. Şimdi kontrol ediyorum.
- Makaleler
- 62
Bir süre sonra kendiliğinden kalkması lazım.
Yanlış biliyorsunuz hocam HWID banları %95 oranla kalıcıdır. Sistem otomatik olarak kaldırmaz. Ancak sizin ilk ihlal ise geçici HWID ban (örneğin 90 gün gibi) uygulayabilir. Bu oldukça nadirdir ve genellikle açıkça belirtilir. Sizinki geçiciyse evet kalkar ama değilse geçmiş olsun.
Yaklaşık 4 ay geçmiş, sitelerinde 4 ay içinde nadiren kalkabileceği yazıyor dediğiniz gibi. Şimdi kontrol ediyorum.
Vadbav
Başarılı
Belirtmedilerse kalkmaz geneli kalıcı banlardır. Parayla bı yöntem uygulayıp kaldırdığını iddia edenler var ama onlarında çoğu Tokatçı. En garanti çözüm anakart almak.Anakartım birkaç aydır HWID banlı. Bu ban bir süre sonra kalkıyor diye biliyorum, doğru mu?
Belirtmedilerse kalkmaz, geneli kalıcı banlardır. Parayla bir yöntem uygulayıp kaldırdığını iddia edenler var ama onların da çoğu Tokatçı. En garanti çözüm anakart almak.
Spoofer satıcısı tanıdıklarım var çoğu çalışıyor lakin format atmayı vs. gerektirdiği için kullanmıyorum. Şu an Valorant iniyor. Girebilirsem sonucu paylaşacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
m3rt
Yetkin
Nadiren değil, her 4 ayda kalkıyor dört beş kez yemişimdir herhalde.
Belirtmedilerse kalkmaz geneli kalıcı banlardır. Parayla bir yöntem uygulayıp kaldırdığını iddia edenler var ama onların da çoğu tokatçı. En garanti çözüm anakart almak.
Bedava yöntemler piyasada dolu onlarda ekstra bir şey yapmıyor, birkaç forumda eğer anakartınız elverişli ise kaldırabiliyorsunuz.
Vadbav
Başarılı
Ban yemedim hiç hocam bilgim yok sağda solda görüp okuduklarım kadar sadece.Nadiren değil, her 4 ayda kalkıyor dört beş kez yemişimdir herhalde.
Bedava yöntemler piyasada dolu onlarda ekstra bir şey yapmıyor, birkaç forumda eğer anakartınız elverişli ise kaldırabiliyorsunuz.
m3rt
Yetkin
Ban yemedim hiç hocam bilgim yok sağda solda görüp okuduklarım kadar sadece.
Şöyle bir şey daha gözlemledim, para yatırdığınız hesabı en son banlıyorlar.
Önce (hvci) gereksinimi istiyorlar sonra yapıştırıyorlar kafana.
Vadbav
Başarılı
Ben şu attığımı gördüm böyle bi durum varsa zaten hileciler kendini aşmış.Şöyle bir şey daha gözlemledim, para yatırdığınız hesabı en son banlıyorlar.
Önce (hvci) gereksinimi istiyorlar sonra yapıştırıyorlar kafana.