Umarım çözerler smurf ve elo tank sorununu. Doğrulama gibi bir şey getireceklerdi. Benim de yan hesabım var. Fakat ana hesabımla aynı rankta.
Çözmezler, çünkü neden çözsünler ki ? Riot Games dünyanın en paragöz firmalarından birisi, tek yaptığı şey para kazanma amaçlı yeni Skinler ve Ajanlar getirmek, oyundaki hilelere ve smurflere hiçbir çözüm sunmuyorlar, smurfler için bir sistem getirdiler zaten ama hiçbir işe yaramıyor, getirdik demek için getirdiler.
Oyunu 4-5 yıldır devamlı oynayan biri olarak yıllar içinde Smurf artışını gözlemledim, şu an gireceğiniz bir maçta size veya karşıya Smurf gelme ihtimalini şöyle sıralayabilirim.
Demir %40
Bronz %60
Gümüş %95
Altın %50
Plat %30
Dia %20 ihtimal ile oyununzuza Smurf gelecek ve oyundaki Rekabet'in tam anlamıyla içinden geçilecektir.
Yani anlayacağınız Valorant'ı sadece kafa dağıtmak için rankı önemsemeden oynayın, çünkü karşınızdaki rakip sizin rakibiniz değil.

Çözmezler, çünkü neden çözsünler ki? Riot Games dünyanın en paragöz firmalarından birisi, tek yaptığı şey para kazanma amaçlı yeni skinler ve ajanlar getirmek, oyundaki hilelere ve smurflere hiçbir çözüm sunmuyorlar, smurfler için bir sistem getirdiler zaten ama hiçbir işe yaramıyor, getirdik demek için getirdiler.
Oyunu 4-5 yıldır devamlı oynayan biri olarak yıllar içinde smurf artışını gözlemledim, şu an gireceğiniz bir maçta size veya karşıya smurf gelme ihtimalini şöyle sıralayabilirim.
Demir %40
Bronz %60
Gümüş %95
Altın %50
Plat %30
Dia %20 ihtimal ile oyununzuza smurf gelecek ve oyundaki Rekabet'in tam anlamıyla içinden geçilecektir.
Yani anlayacağınız Valorant'ı sadece kafa dağıtmak için rankı önemsemeden oynayın, çünkü karşınızdaki rakip sizin rakibiniz değil.

Benim için sorun yok aslında. Bana smurften çok hesap satın alanlar veya boostedlar geliyor.

Benim için sorun yok aslında. Bana smurften çok hesap satın alanlar veya boostedlar geliyor.
O da smurf oluyor, kendi elosu hariç başka bir eloda girip kendinden düşük rakipleri vurana smurf deniyor sonuçta, 5li takım olarak girince Smurf oranı daha yüksek oluyor, İstanbul sunucusunda da Smurf oranı yüksek, Paris sunucusunda tek başına girersen biraz daha az denk gelir.

O da smurf oluyor, kendi elosu hariç başka bir eloda girip kendinden düşük rakipleri vurana smurf deniyor sonuçta, 5'li takım olarak girince smurf oranı daha yüksek oluyor, İstanbul sunucusunda da smurf oranı yüksek, Paris sunucusunda tek başına girersen biraz daha az denk gelir.

İmmortal eloda pek fark etmiyor. Hesap satın alan düşük ranklı kişiler oluyor genelde. Paris sunucusu da kötü. Her girdiğimde kimse konuşmuyor.

Evet, çünkü her Immo'nun 15 tane yan hesabı var, gümüş eloda arkadaşlarını boostluyorlar. Sonuçta Valorant'ta hesap açmak tamamen serbest ve bedava.
Hatta örnek vermek gerekirse ben şu an Valorant oynuyorum, takımda 5 kişiyiz ve 3 kişi smurf. :)
Ayıp oluyo ama hocam.