Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Champions tek seferlik bir set, bıçağı hoşuma gidiyor. Kaos setinin bıçağı çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Ancak Sheriff ve Phantom çok güzel. Kararsız kaldım. Champions seti alıp Sheriff veya Phantom alabilirim gibime geliyor. Sizce?

Champions tek seferlik bir set olduğu için vandalıda beğendiyseniz alın. Ama eğer beğenmediyseniz sırf kelebek için bence alınmaz.

Champions tek seferlik bir set, bıçağı hoşuma gidiyor. Kaos setinin bıçağı çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Ancak Sheriff ve Phantom çok güzel. Kararsız kaldım. Champions seti alıp Sheriff veya Phantom alabilirim gibime geliyor. Sizce?

Ben Champions setini aldım. Bu aralar oynamıyorum ama tek seferlik olduğundan aldım. Eğer gerçekten oynayacaksanız champions seti bence hoş bir set. Fakat anlık bir heves ise almayın derim.

Ben champions setini aldım. Bu aralar oynamıyorum ama tek seferlik olduğundan aldım. Eğer gerçekten oynayacaksanız champions seti bence hoş bir set. Fakat anlık bir heves ise almayın derim.

Champions tek seferlik bir set olduğu için vandalıda beğendiyseniz alın. Ama eğer beğenmediyseniz sırf kelebek için bence alınmaz.

Vandal hoşuma gitti aslında, kelebek zaten çok güzel. Vandalın üstündeki sayı neyi gösteriyor anlamadım ama :D o zaman bu seti alırım belki kaos için sheriff veya Phantom alırım.

Vandal hoşuma gitti aslında, kelebek zaten çok güzel. Vandalın üstündeki sayı neyi gösteriyor anlamadım ama :D

Kaç kill aldığınız yazıyor. İncele yaparken de o kısımda vct finaline kaç gün kaldığı yazıyor diye biliyorum.

Belki kaos için sheriff veya Phantom alırım.

Ben şahsen Phantom için kaos almazdım. Daha iyi seçenekler var.

Kaç kill aldığınız yazıyor. İncele yaparken de o kısımda vct finaline kaç gün kaldığı yazıyor diye biliyorum.

Ben şahsen Phantom için kaos almazdım. Daha iyi seçenekler var.

Tekli olarak almak için demiştim aslında ama yine de daha iyi seçenekler var dediğiniz gibi zifiri Phantom mesela. O zaman ben champions seti alayım en iyisi. Herkese teşekkür ediyorum. Kill ile uyuştuğunu görmedim genelde ama kontrol ederim tekrardan.

Son düzenleme: