Valorant'ta nasıl gelişilebilir?

tunaayigit

Çalışkan
Karşı karşıya fightlarda taramalı mıyım tek tek mi sıkmalıyım? Çünkü ben genelde spray atıyorum ve karşıdaki tek mermi kafama vurup öldürüyor beni ve çok sinir oluyorum. Oyunun mekaniğini çok bilmiyorum ayrıca bir diğer sorum da 60 Hz monitör ve 110-150 FPS bir bilgisayarda ne kadar iyi oynayabilirim? Eğer bu sistemde çok fazla gelişmem zor ise oyunu tamamen eğlencesine oynayacağım.

Burst atmalısınız. Yani 3 mermi sıkıp a-D yapmalısınız 3 mermi sık a bas dur 3 mermi sık D bas dur. Diğer sorunuzu cevaplarsam şu an benim arkadaşım 60Hz 70-80FPS oynayarak yücelik 3. Immortal'a kadar Hz farkını hissetmezsiniz.

Valorant bu konuda aşırı saçma olsa da spray oyunu maalesef değildir. Kafaya tek atmayı öğrenmeniz gerekiyor botlarla çalışarak karakter boyutunu ezberleyin aim sürekli o civarlarda gezmeli. Yukardaki arkadaşın dediği tarzda bir fight sürmüyor oyunda genelde ya tek yiyorsunuz ya da tek atıyorsunuz sık a-d yap sık a-d yapa zaman bile kalmıyor.

Oyunu 4 yıldır oynuyorum. Arkadaş bu soruyu sorduğuna göre bronz-Silver elo arasında. Silver eloda herkes onetap mi atıyor? aktif ımmortal 2 oyuncuyum benim oynadığım maçlarda bile a-D işe yarıyor.

Oyunu 4 yıldır oynuyorum. Arkadaş bu soruyu sorduğuna göre bronz-Silver elo arasında. Silver eloda herkes onetap mi atıyor? aktif ımmortal 2 oyuncuyum benim oynadığım maçlarda bile a-D işe yarıyor.
Bravo sana 4 yıldır oynuyorsan, bu oyunda a-d burst işe yaramaz 1 oyun anca yarar tek atma oyunudur öğrenemezsen beceremezsin basit. İmmortalda burstle sıkarsan gülüyolardır sana

Bravo sana 4 yıldır oynuyorsan, bu oyunda a-D burst işe yaramaz 1 oyun anca yarar tek atma oyunudur öğrenemezsen beceremezsin basit. İmmortalda burstle sıkarsan gülüyolardır sana.

Yok gülmüyolar genelde tebrik ediyorlar biliyor musunuz? Oyun hakkında pek bir bilginiz yok gibi duruyor. Yanlış bilgi vermezseniz güzel olur.

Herkesin kapasitesi bir olmuyor hocam. 60 HZ ile İmmo olanlar da varlar. Bir de zaten bu oyunu kasarak oynarsan deli olursun. Keyfine oynamak daha mantıklı.

Yok gülmüyolar genelde tebrik ediyorlar biliyor musunuz? Oyun hakkında pek bir bilginiz yok gibi duruyor. Yanlış bilgi vermezseniz güzel olur.

Eki Görüntüle 130458

Eki Görüntüle 130457

Hımm vurduğu maçları atıyor ama az maç atmışsın çok vuramıyosun galiba. Ha bir de Kaçı burst bilinmiyor güzel kanka tartışılmayacak bir adam olduğunu gösterdin kalsın böyle devam et. Polemiğe gerek yok daha fazla.

Kapalı fightlarda arkadaşın dediği oluyor aslında.

De
Derecesizim daha rank girmedim bi kere bile 38 seviyeyim daha.

Kapalı fightlarda arkadaşın dediği oluyor aslında.

De

Derecesizim daha rank girmedim bi kere bile 38 seviyeyim daha.
Hocam a-d burst çalışın sonra bir ranked maçı girin arkadaşın dediği a-d burst olayını bir yapmaya çalışın dediğimi anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…