Kötü Aim'in de belli bir seviyesi var. Senin önündeki adamı vurabiliyor olman lazım. Mekaniğin ve oyun bilgin iyiyse zaten adamlar senin Crosshair koyduğun yerde çıkıyor. Ama önündeki adama da Micro düzeltme yapıp vurabiliyor olman lazım. Kötü aim, yüksek bilgi ile rank kasma dedikleri bu oluyor.

Doğru. Rank oyunlarında bir oran orantı var. FACEIT'ten örnek vereyim ben de. 2K eloya kadar solo aimin iyiyse çıkabiliyorsun ama sonrası gamesense istiyor; artık yükselmek için util falan da kullanman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT'ten örnek vereyim ben de. 2K eloya kadar solo aimin iyiyse çıkabiliyorsun ama sonrası gamesens istiyor artık yükselmek için util falan da kullanman lazım.

Buradan itibaren anlamadım, FACEIT'i bilmiyorum.

Takıma bağlamamak lazım sebebi. Her rankta takımını taşıman gerekiyor.

Sage oyuncusu olarak takım taşımak benim için çok olağan değil gibi. Tabii rakip çok iyi değilse taşıyabiliyorum ama karşıya onetap canavarları gelince daha Side'a giremeden benim kelle uçuyor.

Buradan itibaren anlamadım FACEIT'i bilmiyorum.

Valorant'tan örnek vereyim. Bu arada oynamadığım için rank sistemini bilmiyorum ama belli bir raddeye kadar muhtemelen sadece aiminle yükselirsin, orada da aynı şekilde. Ama bir yerden sonra game sense gerekiyor; işte oradaki karakter skillerini kullanman gibi.

Sage oyuncusu olarak takım taşımak benim için çok olağan değil gibi. Tabii rakip çok iyi değilse taşıyabiliyorum ama karşıya One tap canavarları gelince daha site giremeden benim kelle uçuyor.

Takıma güvenmeyeceğin bir ajan alabilirsin. Düşük ranklarda hangi ajanla oynadığın pek önemli olmuyor. Her türlü taşıyabiliyorsun. Takım hatalarından çok kendi hatalarına odaklan.

Konu yetenek vs. değil, heves.
Sen zaten "yapamayacağım, etmeyeceğim, antrenman yapmam" diyorsan aynı yerde kalırsın.
En kolay modda mouse'unu götürmen saniyeler sürüyor.

Kimse sana 3 saat aim training at demiyor; zaten günde maksimum 30 dk. yapılacak bir şey bu ve keyifsiz değildir. SteelSeries uygulamasında aim training var, Aim Lab var; bunlar eğlenceli, fare hakimiyetini artıracak türden simülasyonlar.

Bunları Valorant'tan bağımsız günün içinde yapıp Valorant'a girdiğinde eğitimde bot talimini yaparsan yarın öbür gün daha iyi oynamaya başlarsın.

Minimum orta modda yap bu eğitimi, yoksa sana katkısı olmaz; aksine hantallaştırır.

Ayrıca oyundan çok daha fazla keyif alırsın oynamayı öğrenirsen. Madem kısıtlı vaktini o oyunu oynamaya harcıyorsun, en azından keyif alacak kadar becerikli oynamaya çalış.

Benim ilk oyunum Valorant ama 2 senelik tecrübemle Immortal arkadaşlarımı peek atarken terletiyordum; sebebi ise onlar CS geçmişinde yalnızca maç oynayarak gelişmişti, ben ise aim training yaparak.

Ben hala demir 3'üm aw çıkamıyorum lanetlendim galiba.

Buyurunuz tüfek talimim.

Ben Yüce 1'im, o zor modda 23-25 arası vururum. İyi aiminin olması için bu oyunu oynaman lazım, zaman ayırman lazım. En önemlisi hevesin olması lazım; o aimini iyileştirmek için çaba sarf etmen gerekir. Ben aylarca her gün aim çalıştım, oynadım bu oyunu, belli bir seviyeye anca geldim. Rank arttıkça rekabet artıyor, daha fazla çalışman gerekiyor. Şu an senin elondakilerin hepsi böyle zaten, senin bizim kadar çalışmana da gerek yok. 10 dakika poligon atsan, sonra full bu oyunu oynasan zaten çıkarsın o ranklardan. Gold'a gelene kadar düzenli aim rutinin olmasa da olur, oyna yeter.