ahmetdgxv

Becerikli
Merhaba,

Rankım Immortal 2, aimde sıkıntı yok fakat bazı eksiklerim olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir kişiyi vurduktan sonra devamını getirememek gibi. Aim hassasiyeti olarak da biraz daha sakinleşmesine ihtiyacım var.

KovaaK's - Aim Lab uzun süre playlistler oynadım. İkisinde de aim belli bir seviyeye kadar gelişti zaten. Daha da gelişmem için eksiklerimi nasıl daha iyi öğrenirim ve daha da geliştiririm? Yüksek rank arkadaşlar varsa önerisi lazım.

Merhaba,

Rankım Immortal 2, aimde sıkıntı yok fakat bazı eksiklerim olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir kişiyi vurduktan sonra devamını getirememek gibi. Aim hassasiyeti olarak da biraz daha sakinleşmesine ihtiyacım var.

KovaaK's - Aim Lab uzun süre playlistler oynadım. İkisinde de aim belli bir seviyeye kadar gelişti zaten. Daha da gelişmem için eksiklerimi nasıl daha iyi öğrenirim ve daha da geliştiririm? Yüksek rank arkadaşlar varsa önerisi lazım.
Pro Arena izleyin derim, bir yerden sonra karakter yeteneklerine dönüyor oyun.

Merhaba,

Rankım ımmortal 2, aimde sıkıntı yok fakat bazı eksiklerim olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir kişiyi vurduktan sonra devamını getirememek gibi. Aim hassasiyeti olarak da biraz daha sakinleşmesine ihtiyacım var.

Movement oturt, bunun için aim takip önemli. 3DM ve 15dk poligon bot takibi işine yarar.

Özellikle bir kişiyi vurduktan sonra devamını getirememek gibi.

Mekanik veya pozisyon alma ile alakalı bir sorun gibi.

Daha da gelişmem için eksiklerimi nasıl daha iyi öğrenirim ve daha da geliştiririm?

Bu tarz şeyleri anlayan birinin analiz etmesi lazım. Veya siz analiz edip sorunu anlamaya çalışmalısınız. 3.parti uygulamalar da aim geliştirseniz bile bunu oyuna aktarmak da önemli. Bu yüzden KovaaKs attıktan sonra ölüm kalım girmek önemli. Bunları zaten biliyorsunuzdur. Kovaaks playlisti önerisi istiyorsanız eğer VPP fena değildir.

Bence sizin yapmanız gereken en önemli şey radi oyuncuların VOD'unu izlemek olmalı. Aynı zamanda kendi oyununuzu izleyip analiz etmeniz. Mesela ilk killi alıp ikincisini vuramıyorum demişsiniz. Onu analiz edin. Ben burada neden öldüm sorusunu sormalısınız kendinize.

Teşekkürler herkese, radi oyuncuları bayağı izliyorum özellikle Crosshair placementımı bu sayede bayağı geliştirdim pozisyon almada belki sıkıntım olabilir kayıt alıp iyice analiz edeceğim kendimi bakalım nerede hata yapıyoruz anlamaya çalışacağım. Kovaaks playlistinin paylaşma kodunu atma şansınız var mı?

Teşekkürler herkese, radi oyuncuları bayağı izliyorum özellikle Crosshair placementımı bu sayede bayağı geliştirdim pozisyon almada belki sıkıntım olabilir kayıt alıp iyice analiz edeceğim kendimi bakalım nerede hata yapıyoruz anlamaya çalışacağım. Kovaaks playlistinin paylaşma kodunu atma şansınız var mı?
‘KovaaKsTeleportingBuggedRng’ bu olması lazım.