Syntax

Üstün
3 günde 3 kere hile geldi. Birinde MVP atmıştım. Hiç fark etmedim. 10-2'den 12-14'e çevirmişlerdi. Diğer maçta tam ortasında hileci tespit edildi, onda da MVP'ydim, fark etmedim hile olduğunu. Son maçta da aşırı belliydi hile olduğu. Sadece bende mi böyle?

Ekran görüntüsü 2025-11-02 194104.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-03 214813.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-08 214223.webp

Vallahi bugün bir aradan uzun süre sonra PC'yi açıp 2 el Valorant oynadım. Oyun değişmiş ya. Ama hileciye denk gelmedim. En azından hile konusunda CS'ye daha sıkı davranıyorlar.

Vallahi bugün bir aradan uzun süre sonra PC'yi açıp 2 el Valorant oynadım. Oyun değişmiş ya. Ama hileciye denk gelmedim. En azından hile konusunda CS'ye daha sıkı davranıyorlar.

Normalde hile çok nadir gelirdi. Ama 3 günde 3 hile gelmesi yüce-immortal eloda garip biraz.

Bu oyunda bence en az CS kadar hile var, ama kernel mevzusundan dolayı hileler daha komplike ve algılanması zor olarak tasarlanıyor. Bu da maliyetli iş, satın alan da legit oynuyor, bu da hilesiz/vanguard başarılı algısına yol açıyor, böyle devam ediyor...

Bu oyunda bence en az CS kadar hile var ama kernel mevzusundan dolayı hileler daha komplike ve algılanması zor olarak tasarlanıyor. Bu da maliyetli iş, satın alan da legit oynuyor, bu da hilesiz/vanguard başarılı algısına yol açıyor, böyle devam ediyor...

Genel olarak gördüğüm hileler banlanıyor Valorant'ta. CS2'de hiç görmedim banlandıklarını. Yapacak bir şey pek yok. Legit hileler çoğu oyunda oluyor maalesef.

Bu oyunda bence en az CS kadar hile var, ama kernel mevzusundan dolayı hileler daha komplike ve algılanması zor olarak tasarlanıyor. Bu da maliyetli iş, satın alan da legit oynuyor, bu da hilesiz/vanguard başarılı algısına yol açıyor, böyle devam ediyor...
Algılanmamasının en büyük sebeplerinden birisi CS'deki gibi saf aim odaklı olmaktan ziyade ajan yeteneklerinin oyunun gidişatını çok etkilemesi.

Yüceden sonra her 3 oyunda en az 1 tane hile kesin ama hile konusunda çok katılar ve anında müdahale ediliyor en azından benim gördüğüm.