S C O

Uzman
Makaleler
1
Neden Türk sunucusunda dereceli maçlarda sürekli bir troll oyuncu geliyor? Ya karşı takıma info veriyorlar, ya da oyunu bilerek satıyorlar.
Üstelik bunu sadece 10–11 yaşlarındaki çocuklar yapmıyor; bazen benim gibi 20–22 yaşlarında, yetişkin oyuncular da gelip aynı şekilde maçı trollemeye başlıyor.

Ben bir defa yabancı sunucuda oynadım, adamlar o kadar kibar ve oyunun sadece eğlencesine bakıyorlar ki, gerçekten şok oldum.
Adamı vurmasan bile, “Elinize sağlık ekip, iyi maçtı. Oyun bu sonuçta; kazanmak da var, kaybetmek de,” dedi.
Açık konuşayım, bu cümleleri ben Türk sunucusunda hiç duymadım.
Kimse kusura bakmasın ama bizde çoğu kişi ya oyunu trollüyor ya da yenilince hemen toxic moda giriyor.

Neden Türk sunucusunda dereceli maçlarda sürekli bir troll oyuncu geliyor? Ya karşı takıma info veriyorlar, ya da oyunu bilerek satıyorlar.
Üstelik bunu sadece 10–11 yaşlarındaki çocuklar yapmıyor; bazen benim gibi 20–22 yaşlarında, yetişkin oyuncular da gelip aynı şekilde maçı trollemeye başlıyor.

Ben bir defa yabancı sunucuda oynadım, adamlar o kadar kibar ve oyunun sadece eğlencesine bakıyorlar ki, gerçekten şok oldum.
Adamı vurmasan bile, “elinize sağlık ekip, iyi maçtı. Oyun bu sonuçta; kazanmak da var, kaybetmek de,” dedi.
Kimse kusura bakmasın ama bizde çoğu kişi ya oyunu trollüyor ya da yenilince hemen toxic moda giriyor.

Yabancılar oyundan zevk almayı bilmiyor.

@19998
O senin fikrin, saygı duyarım sonuçta.
Ama benim açımdan bakarsak; Türk sunucularında sık sık troll oyuncular geldiği için artık kimse bu oyundan keyif almıyor, eğlenmiyor.

Dediğim gibi, yabancı sunucuya ilk kez girdiğimde gerçekten onlarla daha çok eğlendiğimi fark ettim.
"He troll oyuncular hiç mi karşına çıkmadı?" dersen, evet 1–2 kere çıktı ama genel olarak ortam çok daha keyifliydi.

Adamı vurmasan bile, “Elinize sağlık ekip, iyi maçtı. Oyun bu sonuçta; kazanmak da var, kaybetmek de,” dedi.
rankınız düşükse yabancı server yüksekse en az yüceyse tr serverı.

@Torukojin Kaneki
En son Plat 2’de bırakmıştım. 1–2 sene oyundan uzak kaldım.
Şimdi tekrar döndüm ama bu sefer Gümüş ve Gold arasında gidip geliyorum.

@Torukojin Kaneki
Peki kardeşim, senin düşüncen nedir?
Yabancı sunucularla Türk sunucular arasındaki fark hakkında ne düşünüyorsun?

Türk serverinde rank kasılmaz. Bu oyunu açık betadan beri oynuyorum. Şimdi maçtan çıktım smurf hesaptaydım 49 vurdum 13-7 kaybettik elo dia sanırsam. Frankfurt serverinde girdim. Biri bana maç sonunda 'ISO eline sağlık senin kadar iyi oynayamadık, kusura bakma' dedi. TR serverinde böyle bir olay göremezsin. Ara sıra hesap Boost yapıyorum TR serverinda. Sürekli bir kavga bir troll var cidden.