Çözüldü Valorant'ta yüksek FPS alınmasına rağmen oyun akıcı değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Son düzenleme:
Hocam bu ayar geliştiriciler içindir hiçbir şekilde FPS arttırmıyor.
Geliştiriciler için mi? Söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım. Sistem Yapılandırması (Msconfig), Windows'un doğru şekilde başlamasını önleyebilecek sorunları tanımlamaya yardımcı olabilen bir araçtır. Başlangıç uygulamaları, sık kullanılan hizmetlerini ve windows araçlarını ayarlayabildiğiniz menüdür.
MSConfig ayarı yapılı. Chipseti güncelliyorum şimdi hocam. G-SYNC açıktı kapatıp deneyeceğim. Birde BIOS Update yaptım az önce.
Konuya ek olarak bazen Windows'taki ekran ayarları geçerliliğini yitirebiliyor. Benim elle 60 Hz'den 240 Hz'e almayı denediğim oluyordu.

MSConfig'in ne olduğunu biliyorum oynadığınız ayar geliştiriciler içindir programların farklı işlemci çekirdeklerinde nasıl çalıştığını test etmek içindir diye biliyorum.

Oynadığınız ayar geliştiriciler içindir.
16 Threads'e ayarladıktan sonra oyunun açık olduğu esnada arka plan programlarının daha verimli çalıştığını gözlemledim. Herhangi bir FPS kaybı da olmadı. Sistem yapılandırması ile ilgili bir sürü rehber bulabilirsiniz.

Yani bu kaç sene önce kaldı ve sistem artık kendi otomatik öncelik veriyor..
Windows'un elindeki sürücü datası her zaman güncel değil ki. İstediğiniz gibi girin bakın. Windows'u ilk kurduğum zamanlarda chipset sürücülerini yüklememişti. Söylediğim ayarları kendinizde deneyebilirsiniz. Aksi bir durumda zaten kapatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…